Yok yok ben de saygı duydum zaten adamın düşüncesine. Bilmeyenler için yaşım 17, profilimden de gorebilirdiniz aslında kaç yaşında olduğumu.
Kazık kadar adammışsın ben de 12-13 yaşında falan sanıyordum, git yaşına göre dizi falan izle kardeşim casus kızlar ne?

Eleştirdiğin seriyi git bir daha araştır kanka. Allah rızası için. Yoksa gelip de burada atıp tutma, rica ediyorum. İsteyen istediğini sever, bu konuda bir sorun varsa medenice tartışalım. Sevdiğim şeye saygı duymayacaksaniz bir kıymeti yok bu dediklerinizin.
Baktım, 13 yaş kız çizgi filmi gibi duruyor üzgünüm kanka.

Kazık kadar adammışsın ben de 12-13 yaşında falan sanıyordum, git yaşına göre dizi falan izle kardeşim casus kızlar ne?
Ben genelde çizgi film serilerini severim güzel kardeşim, live action diziler falan gram ilgimi çekmiyor emin olun. Kucumsediginiz dizinin köklü bir dizi (2001 yapımı) olduğunu biliyor musunuz bilmem ama, bilmiyorsanız şunu söyleyeyim: Türkiye'de olmasa bile yurt dışında bunu küçükken izleyen bazı insanlar da kazık gibi olmuştur şu an. Hatta o kazık gibi olmuş insanlardan nostalji yaşamak için tekrar izleyenleri de vardır eminim. Bakın tekrar ve son kez söylüyorum, insanların sevdiği şeylere saygı duymayacaksan senin dediklerinizi hiç umursamam abi kusura bakma. Sana çakarım engeli geçerim.

Baktım, 13 yaş kız çizgi filmi gibi duruyor üzgünüm kanka.
Eee, 19 yaşında olup da Winx fanı olan arkadaşım var kanka :D Sorun ne yani bunda tam olarak? İnsanlar istediği şeyi sevemez mi yani onu anlamadım ben şimdi?

Eee, 19 yaşında olup da Winx fanı olan arkadaşım var kanka :D
Bu daha da kötüymüş.
1763463118015.webp

Bugün de günlük cringe dozunu aldık şükür.

Sorun ne yani bunda tam olarak? İnsanlar istediği şeyi sevemez mi yani onu anlamadım ben şimdi?
Yok sevebilirsin, ben ufak bir eleştiride bulundum o kadar.

Ama ne yapayım, 3 dakikalık bir kesitine bakayım dedim yaptıkları yüz mimiklerini falan görünce monitöre tekme atasım geldi direkt kapattım sekmeyi.
Bence seri güzel, kötü bir şeyi yok. Bana göre her yönüyle gayet iyi. Dünya genelinde yaş fark etmeksizin sevenleri çok bu serinin. Türkiye'de bu seriyi bilen kişi sayısı bir elin parmağını geçmiyor o ayrı.

hatta bundan ziyade yaptığım bu hayranlığım (veya kısmı takıntım) sosyal/sanal hayatımı mahveder mi ondan korktuğumdan dolayı içim içimi yiyor bazen. Artık içimde tutmak istemedim ve içimi buraya dökmeye karar verdim.

Öncelikle bu hayranlık değil, takıntı. Onu bir netleştirelim.

Tez vakitte psikolog desteği almakla başla, böyle şeyler senin hayatını mahveder. Pekte uzatmaya gerek yok bu konuyu bence. Hani unutup hatırlamalar, her şeyini onunla kaplamak, o karaktere duygusal anlamda bir sevgi beslemek. Yukarıda ki arkadaşa abartı demişsin de bence o sana nazik bile davranmış. :LOL:

Bende mesela Gordon Freeman karakterini çok severim, en sevdiğim oyunun en sevdiğim karakteri. Odamda posteri de bulunur, ama öyle takıntı yok. Bu normal mesela hayranlık bu.

Sosyal hayatın, olası bir ilişkin bundan tabii ki zarar görecek.

Bence seri güzel, kötü bir şeyi yok. Bana göre her yönüyle gayet iyi. Dünya genelinde yaş fark etmeksizin sevenleri çok bu serinin. Türkiye'de bu seriyi bilen kişi sayısı bir elin parmağını geçmiyor o ayrı.
Olabilir, sen yine de bu karaktere takıntıyı abartma bence. Zaten normal olsa bu konuyu açmazdın.

Öncelikle bu hayranlık değil, takıntı. Onu bir netleştirelim.

Tez vakitte psikolog desteği almakla başla, böyle şeyler senin hayatını mahveder. Pekte uzatmaya gerek yok bu konuyu bence. Hani unutup hatırlamalar, her şeyini onunla kaplamak, o karaktere duygusal anlamda bir sevgi beslemek. Yukarıda ki arkadaşa abartı demişsin de bence o sana nazik bile davranmış. :LOL:

Bende mesela Gordon Freeman karakterini çok severim, en sevdiğim oyunun en sevdiğim karakteri. Odamda posteri de bulunur, ama öyle takıntı yok. Bu normal mesela hayranlık bu.

Sosyal hayatın, olası bir ilişkin bundan tabii ki zarar görecek.
Anladım. Tavsiyeniz için sağ olun. (Yaptığımın hayranlık değil de bir tür takıntı olduğunu kabul ediyorum bir kez daha)

Ben bu kadar takıntılı olduğunuzu bilmiyordum hocam şahsen. Yani şu an arkadaşlarınızı etkileyecek bir durum olduğunu sanmıyorum ama takıntı yapmışsınız belli bir şekilde. Çok umudum yok demişsiniz ama yine de ileride romantik bir ilişki kurarsanız çok etkiler bu durum. Unutmaya çalışın geçmişteki gibi.