Ömer_Yeter 50

Üstün
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Yani dürüst olmak gerekirse Haziran ve Temmuz ayları arasında Resident Evil 3, 4, 5, Metro Last ve Tomb Raider 2013'ü ara vermeden bitirdim ve şu an kelimenin tam anlamıyla afalladığımı düşünüyorum. Peki ya sizin bu duruma düştüğünüz anlar oldu mu? Olduysa çözümü nerede buldunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani dürüst olmak gerekirse Haziran ve Temmuz ayları arasında Resident Evil 3, 4, 5, Metro Last ve Tomb Raider 2013'ü ara vermeden bitirdim ve şu an kelimenin tam anlamıyla afalladığımı düşünüyorum. Peki ya sizin bu duruma düştüğünüz anlar oldu mu? Olduysa çözümü nerede buldunuz?
Evet oluyor. Doom 3, Doom 3: Resurrection of Evil, Doom 3: The Lost Mission bitirdim. Bir garip oldum. Hayatın amacı bitmiş gibi. Merak etme herkese oluyor.

Her oyun bitirdiğimde araya en az 4-5 günlük süre koyuyorum o sürede bitirdiğim oyunun inceleme hikaye videosu vs. tüketiyorum tavsiye ederim özellikle uzun soluklu oyunlardan sonra iyi oluyor.

Arka arkayayı geç bugün sabah 5'ten beri Baldurs Gate oynuyorum 11 saat olmuş ve bildiğin sersemledim 😂 Yani farklı oyun oynamana gerek yok aynı içeriği bile uzun vakit tüketince sen de tükeniyorsun. Aynı serinin oyunlarını peş peşe diz ama farklı oyuna geçtin mi en az 2 gün ara vermelisin.