ChatGPT ama telefonlar dinlendiği için arkadaş ortamında birbirimize ördek diye hitap ettiğimiz için arada bana ördek diyor konuşma sırasında emoji atıyor.

Kendime göre cevaplarsam, nedense Qwen diyesim tutuyor. Hem video hem fotoğraf, hem de biraz kandırılması kolay olduğu için kolayca kandırabiliyorsun ve istediğini yapıyor. En azından benim deneyimime göre. Ve bunu tamamen ücretsiz yapıyor, düşünebiliyor musunuz? Kod, site ne varsa yapıyor.
2. olarak ChatGPT nedense amansız bir sevgi gibi, ama daha çok basit işlerde kullanıyorum. Kod ya da fotoğraf kullanmıyorum ve hiç doğal değil bence, çok yapmacık. Gemini ondan daha iyi ve son zamanlarda Gemini’ye de sardım. O da çok iyi, çok hızlı fotoğraf yapabiliyor, hızlı yapay zeka.
Bana göre son zamanlarda ChatGPT bayağı gerilerde kalmış gibi. Google gün geçtikçe çok iyi adımlar atıyor, hele Veo 3 ile. Keşke Türkiye için ucuz yapsalar. Neyse, benim görüşüm bu şekilde.

Kendime göre cevaplarsam, nedense Qwen diyesim tutuyor. Hem video hem fotoğraf, hem de biraz kandırılması kolay olduğu için kolayca kandırabiliyorsun ve istediğini yapıyor. En azından benim deneyimime göre. Ve bunu tamamen ücretsiz yapıyor, düşünebiliyor musunuz? Kod, site ne varsa yapıyor.
2. olarak ChatGPT nedense amansız bir sevgi gibi, ama daha çok basit işlerde kullanıyorum. Kod ya da fotoğraf kullanmıyorum ve hiç doğal değil bence, çok yapmacık. Gemini ondan daha iyi ve son zamanlarda Gemini’ye de sardım. O da çok iyi, çok hızlı fotoğraf yapabiliyor, hızlı yapay zeka.
Bana göre son zamanlarda ChatGPT bayağı gerilerde kalmış gibi. Google gün geçtikçe çok iyi adımlar atıyor, hele Veo 3 ile. Keşke Türkiye için ucuz yapsalar. Neyse, benim görüşüm bu şekilde.
Qwen çok kullandım. Ücretsiz bir AI olarak çok güzel çalışıyor. Hakkını vermek gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bana küfür bile ediyor bazen "yazacağın promptu.... düzgün anlatsan tek seferde sonuç verirdim, şimdi boşu boşuna derin arama hakkını kullandın." yazdığına(sansürledim) şahit oldum bence en pratik ve samimi yapay zeka Grok ama Gemini'ı daha çok seviyorum.
O sizin yaklaşımınızla alakalı bir durum hocam. Gemini direkt olara sert bir chatbot. ChatGPT ise daha anlayışlı.

Size göre en iyi yapay zeka sohbet botu hangisi?

Düşünürken doğruluk, yaratıcılık ve işlevsellik açılarından değerlendirin.
Resim oluşturma, video oluşturma gibi özellikleri hariç tutun. Bunlar ekstrem şeyler.

Şunlar arasından hangisi sizce en iyisi:
  • ChatGPT
  • Microsoft Copilot
  • Google Gemini
  • Claude
  • Grok
Gemini ile GPT grok'da bazen komik oluyor.