Hangisi?

• Diğer ( Belirtin )

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    25
Bilgisayar daha önemli benim için. Telefonu sadece arama, mesajlaşma ve fotoğraf çekmek için kullanıyorum. Evde olduğum zamanlar arama ve mesajlaşma işlerimi zaten bilgisayardan hallediyorum.

PC.
Telefon sadece şu an PC olmadığı için; forum, "alo" ve metro ve otobüste müzik için kullanıyorum. Fotoğrafta cekinilir arada. Ama başka bir ekstrası yok.
Küçük ekranda ne bir şey izlemek ne de oynamak sarıyor. Ders bile çalışılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonda yaptığım her şeyi bilgisayarda da yapabiliyorum.

Her şey de değildir hocam ya :D.

Bilgisayar tabii ki. Telefon neredeyse hiç kullanmıyorum diyebilirim.

Sosyal için mi hocam yoksa başka etkenler de mi var?

Eğer varlıkla yokluk durumunu soruyorsan telefon daha önemli. Verilen önemi yani ayrılması gereken bütçeyi soruyorsan bilgisayar daha önemli bence.

Hayır hocam soru tam olarak öyle değil. Sizin için hangisinin önemi hayatınız için daha büyük. Yani hangisini elinizden alsak ses etmezsiniz ve işlerinizi devam ettirebilirsiniz.

Bilgisayar daha önemli benim için. Telefonu sadece arama, mesajlaşma ve fotoğraf çekmek için kullanıyorum. Evde olduğum zamanlar arama ve mesajlaşma işlerimi zaten bilgisayardan hallediyorum.

Sürekli oturmakta yoruyor hocam.

Tabii ki bilgisayar daha önemli. Telefon sadece aramalar, video, belki ufak tepek oyunlar oynamak için kullanıyorum.

Son iki cevap çok klasik geldi ancak altta bir soru daha soracağım şimdi :D. Bakalım fikriniz değişecek mi?

Birisi elinizden alınınca şöyle mı oluyorsunuz?

PC.
Telefon sadece şu an PC olmadığı için; forum, "alo" ve metro ve otobüste müzik için kullanıyorum. Fotoğrafta cekinilir arada. Ama başka bir extrası yok.
Küçük ekranda ne bir şey izlemek ne de oynamak sarıyor. Ders bile çalışılmıyor.

Yazım yanlışı var veya ben anlayamadım.