Sızılan e-posta hesabına nasıl bir güvenlik önlemi alınmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Blackss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 396
  • Etiketler Etiketler
    eposta
Oturum açma şekli, ekran görüntüsünde de paylaştığım gibi bir şey oluyor. Kullandığın mail adresinin adını değiştirebiliyorsun fakat hesap yine aynı kalıyor. Sadece yeni ismi girerek oturum açıyorsun. Ha bir de, sadece yeni koyduğun isimle giriş yapmak için de, en altta yer alan "Oturum açma tercihlerini değiştirin" sekmesine tıklayıp diğer mail adresinin tikini kaldırırsan artık sadece yeni isimle mail adresine giriş yapmış olacaksın fakat gelen mailler yine eski mail ismine gelmeye devam edecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka önleme gerek yok. O kadar zeki ve akıllı hackerlar yok ülkemizde, olsa da bunlarla uğraşmaz.

Başka önleme gerek yok. O kadar zeki ve akıllı hackerlar yok ülkemizde, olsa da bunlarla uğraşmaz.
Şu an sorun çözüldü gibi, dün geceden beri mail almıyorum. Sadece otomatik taslak mail oluşturmaya devam ediyor hesap, bir de böyle bi mail geliyor gibi oluyor ama hemen siliniyor. Herhalde Microsoft siliyor spam falan diye anlık olarak, anlamadım. Bir süre böyle bırakacağım, baktım çok sıkıntı, e-posta hesabımı kapatacağım.

Tüm diğer e-posta adreslerime Instagram, Facebook, Telegram, WhatsApp için Google Authenticator kurdum.

Umarım daha da büyümez bu sızıntı.

Sen bu tür mailleri Microsoft'tan alıyorsan Microsoft yetkililerine durumu anlat bence.

Sen bu tür mailleri Microsoft'tan alıyorsan Microsoft yetkililerine durumu anlat bence.
Microsoft desteğe ulaşamadım dün. Link atar mısınız, nereden onlara ulaşabilirim? Karmakarışık bir şey yapmışlar. Kimseyle muhattap olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…