A ataozmr Becerikli Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 99 Çözümler 1 Beğeniler 25 11 Mart 2026 #1 Merhaba, Skate indirdim Epic üstünden ama kontrolcümle oynayamıyorum. Ben de Steam'e ekledim Skate'i, oradan açtım ama yine görmüyor kontrolcümü.
Merhaba, Skate indirdim Epic üstünden ama kontrolcümle oynayamıyorum. Ben de Steam'e ekledim Skate'i, oradan açtım ama yine görmüyor kontrolcümü.
Remus Lupin Uzman Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 934 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 508 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 11 Mart 2026 #2 ataozmr dedi: Merhaba, skate indirdim Epic üstünden ama kontrolcümle oynayamıyorum. Ben de Steam'e ekledim Skate'i, oradan açtım ama yine görmüyor kontrolcümü. Genişletmek için tıkla... Hangi kontrolcü? Artı 0 Eksi
ataozmr dedi: Merhaba, skate indirdim Epic üstünden ama kontrolcümle oynayamıyorum. Ben de Steam'e ekledim Skate'i, oradan açtım ama yine görmüyor kontrolcümü. Genişletmek için tıkla... Hangi kontrolcü?
2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 11 Mart 2026 #3 ataozmr dedi: Merhaba, skate indirdim Epic üstünden ama kontrolcümle oynayamıyorum. Ben de Steam'e ekledim Skate'i, oradan açtım ama yine görmüyor kontrolcümü. Genişletmek için tıkla... Steam'e ekledim derken. Epic üzerinden yüklediğin oyunu mu ekledin Steam'e? Artı 0 Eksi
ataozmr dedi: Merhaba, skate indirdim Epic üstünden ama kontrolcümle oynayamıyorum. Ben de Steam'e ekledim Skate'i, oradan açtım ama yine görmüyor kontrolcümü. Genişletmek için tıkla... Steam'e ekledim derken. Epic üzerinden yüklediğin oyunu mu ekledin Steam'e?