Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hasan Şahin

Uzman
Bu sorun ne çözümü ne?

Ekran görüntüsü 2025-04-26 222549.webp

Çözüm
SKLauncher yerine Prism Launcher kullanmayı deneseniz daha iyi olur gibi.

Microsoft hesabınız yoksa şu komutu Prism Launcher'ı açıp kapatın ve CMD'ye girip çalıştırın.

Kod:
echo {"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3} > %appdata%/PrismLauncher/accounts.json

Artık Offline account ekleyebilirsiniz.
Teşekkürler hocam sonra yaparız olursa çözümünü işaretlerim sağ ol şu an PC de olmadığımdan yapamıyorum.

Klasörü taşımayın. Bütün Java ile ilgili kurulumları silip en baştan düzgünce kurulumları yapın. Sonra Launcher üzerinden Java'yı değiştirirsiniz.

Hocam zulu diye program var onu indirdim şimdi (özür dilerim uzun zaman geçti derslerle uğraşıyordum) şimdi hangi exe dosyasını seçim karşımda zulu diye bir program göstermiyor.

Son düzenleme:
Hocam zulu diye program var onu indirdim şimdi (özür dilerim uzun zaman geçti derslerle uğraşıyordum) şimdi hangi exe dosyasını seçim karşımda zulu diye bir program göstermiyor.

Program olarak gözükmez. Zulu'nun dosya yolu şu:

Kod:
C:\Program Files\Azul\zulu-{versiyon}\bin\javaw.exe

Microsoft hesabınız yoksa şu komutu Prism Launcher'ı açıp kapatın ve CMD'ye girip çalıştırın.

Kod:
echo {"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3} > %appdata%/PrismLauncher/accounts.json

Çözüm

Kod:

Hocam bununla bypass yapıp prism launcher kullanırken skin ekleyebiliyor muyuz?