Detaylar
Kim cevapladı?Luna1057
Yetkin
Hocam bu bizim söyleyebileceğimiz bir şey değil doktorunuza sormanızı tavsiye ederim fakat varsada zaten küçük bir şeydir ama MSÜ'ye engel mi bilmiyorum. Fakat çok bir şey var mış gibi durmuyor bende de skolyoz var ve neredeyse hiç belli olmuyor röntgende bile. Yani röntgen de fazla göremedim ben. Belki başka arkadaşlar yardımcı olabilir.
Hocam bunu bizim söylememiz pek doğru olmaz, zaten raporda yazıyordur fakat şu an pek fazla bir skolyoz görünmüyor.Arkadaşlar MSÜ düşünüyorum ama galiba skolyozum var, radyolojik görüntü ve sırtımın görüntüsüne bakarak ortalama kaç derece olduğunu söyler misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 167641Eki Görüntüle 167642
Muhtemelen 5 derecenin altındadır diye düşünüyorum. Benim radyolojik görüntüm de buna yakındı sağlam raporu aldım. Bu durum bildiğim kadarıyla hastane ve doktora göre değişebiliyor.
mekanikklavye
Başarılı
Genelde bel ağrısı varsa skolyoz sık görülüyor. Oturma ve yatma olayınız önerilen şekillerde olmasına rağmen bel ağrısı çekştorsanız skolyoz genelde görülüyor. Ama daha sağlam sonuç için doktora başvur. Büyük olasılıkla spor yap diyecektir.
Hocalarım her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Bir sorum daha olacak.
Şuan ağır bir işte çalışıyorum 9 ay sonra ilk defa ağır kaldırıyorum ve belim çok ağrıyor. 9 aydır ağrının a sı yoktu ama şimdi çok ağrıyor. Oturup dinlendiğim zaman geçiyor, çalıştığımdan ve vücudumun alışık olmadığından mı olur bu?
Şuan ağır bir işte çalışıyorum 9 ay sonra ilk defa ağır kaldırıyorum ve belim çok ağrıyor. 9 aydır ağrının a sı yoktu ama şimdi çok ağrıyor. Oturup dinlendiğim zaman geçiyor, çalıştığımdan ve vücudumun alışık olmadığından mı olur bu?
Luna1057
Yetkin
Omurgaya yük bindiği içindir. Önce eğilin sonra kaldırın yükü.Hocalarım her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Bir sorum daha olacak.
Çok teşekkür ettim hocam, destekleriniz için herbirinize teşekkürler.Omurgaya yük bindiği içindir. Önce eğilin sonra kaldırın yükü.