ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
26 Eylül’de oynanan Ajax maçında Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst kötü bir ilk 11 ile çıkması sebebiyle eleştirilere maruz kalmıştı. Şimdi zaman geldi çattı, Kayseri’den 3 puanla dönüldü. Yarın İstanbul’da oynanacak karşılaşma sizce nasıl sonuçlanır? Temsilcimiz Beşiktaş sizce nasıl kazanabilir? Nasıl bir 11 ile çıkmalı? Skor nasıl olur? Yorumlarınızı merak ediyorum. (Son zamanlarda futbol konularım artmış olabilir ancak maksat tartışma olsun diye açıyorum ve yorumlarınızı merak ediyorum.)

Dosya Ekleri

• IMG_0837.webp
    IMG_0837.webp
    99,8 KB · Görüntüleme: 52
26 Eylül'de oynanan Ajax maçında Beşiktaş teknik direktörü giovanni Van bronckhorst kötü bir ilk 11 ile çıkması sebebiyle eleştirilere maruz kalmıştı. Şimdi zaman geldi çattı, Kayseri'den 3 puanla dönüldü. Yarın İstanbul'da oynanacak karşılaşma sizce nasıl sonuçlanır? Temsilcimiz Beşiktaş sizce nasıl kazanabilir? Nasıl bir 11 ile çıkmalı? Skor nasıl olur? Yorumlarınızı merak ediyorum. (son zamanlarda futbol konularım artmış olabilir ancak maksat tartışma olsun diye açıyorum ve yorumlarınızı merak ediyorum.)

Düzgün bir 11 hızlı bir oyunla gayet yenilebilecek bir takım.

Galatasaray kazanır, Beşiktaş berabere kalır, Fenerbahçe yenilir.

Teknik direktörünüz yine sürpriz bir 11 olacak dedi. Rakip zaten Almanya gibi bir ligde şu anda 2. Durumda. Işiniz zor.

Galatasaray kazanır, Beşiktaş berabere kalır, Fenerbahçe yenilir.

Teknik direktörünüz yine sürpriz bir 11 olacak dedi. Rakip zaten Almanya gibi bir ligde şu anda 2. durumda. Işiniz zor.

Geçen sene 5 attığımız takıma niye yenilelim ki? GS ve FB kazanır. Beşiktaş berabere kalırsa kazandı sayabilir kendini rakip çok dişli orta saha olarak onana çıkarsa maç farkla yenilgiye gidebilir almanların temposu çok yüksek maalesef Türk takımlarına çok tersler.

Ben KG olacağını düşünüyorum fakat kim kazanır kestiremiyorum. Bir Beşiktaşlı olarak umarım kazanırız. GvB hocam umarım takımımızı Ajax maçındaki gibi defansif bir anlayış ile çıkarmaz. Bu şekilde sadece gol yememeye çalışırız gol atmak imkansız oluyor gördük. Avrupa fikstürümüz zor ama geçilemeyecek değil. En azından ilk 24'e girip Play-Off oynasak kafi.