Moderatör konuda ki mesajlarımı mı siliyor? Son yazdıklarımızı alıntılamaya çalışıyorum ama göremiyorum.
Neyse tekrar yazayım, forumda eskiden beri gezinen birisiyim, bir konuda yaşını belirttiğini hatırlıyorum. Genç bir kardeşsin, o dönem oyunu aldığını kanıtlasan da oyunu anlamayacağını ve hâlâ anlamadığını gayet net belirtebilirim, bunda utanılacak bir şey yok. Hani buraya elli tane de ekran görüntüsü atsan az önce söylediklerini değiştirmez.
Skyrim konusunda burada belirttiğin fikirlerin 1 tanesi bile doğru, mantıklı değil. Yıllara meydan okumuş, mod desteğiyle hâlâ oynanan, günlük 10 - 20k arası kullanıcı gören (sadece Steam üzerinden bu.) Mükemmel yan görevlere, iyi bir hikayeye sahip olan bir oyun. Gelip "günümüzde oynamayan adam oynarsa sevmez." demen saçmalık kusura bakma yani.
Fikrinin önemi yok gözümde, gerçekliği de yok Skyrim'in ne olduğu belli zaten. Ama herkes fikrini belirtebilir, bu özgürlüğe sahip, birbirimize hakaret etmediğimiz sürece de eleştirebiliriz fikirlerimizi.
@Ömer_Yeter Sen al oyna, seversin. Türkçe yama da yap, takılırsan yaz yardımcı olurum. Ekstra bir iki mod daha öneririm. Mis gibi oyun. Avowed, Veilguard vb. saçmalıkları oynamak yerine artık klasikleşmiş bir seriyi oyna. Half-Life'da eski bir oyun, üstüne yüzlerce güzel mekaniklere sahip FPS oyunlar çıktı. Ama hâlâ oynanır, kült ve klasikleşmiş oyunlar şarap gibidir, yıllar geçse de oynarsın.
Şu an da 6 dolar. Sizce alınır mı? Beni uzun süre götürür mü?
Ayrıca Türkçe yama işi biraz karışık olabilir, alırsan konu açıp etiketle yardımcı olurum.