Yer
Cintra
Nexus mod ve alternatiflerini denedim ancak bir türlü mod kuramadım. Ne Türkçe yamalar çalışıyor ne de SKSE64 çalışıyor. SKSE'ye tıkladığımda "couldn't find SkyrimSE.exe" adlı hatayı veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ayrıca oyun sürümüne bakamıyorum.

Nexus mod ve alternatiflerini denedim ancak bir türlü mod kuramadım. Ne Türkçe yamalar çalışıyor ne de SKSE64 çalışıyor. SKSE'ye tıkladığımda "couldn't find SkyrimSE.exe" adlı hatayı veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ayrıca oyun sürümüne bakamıyorum.
Konuyu uyandırmak için yazıyorum. Bu sorunları nasıl aşabilirim? Oyunu XBOX'tan aldım.

Son düzenleme:
Ben eski sürüme eklediğim modları şöyle bırakayım. En kötü hata düzelten modları öneririm. Çoğu modun SE sürümü için olanları da vardır. Bethesda oyunları hata düzelten mod olmadan oynamaz bence, çok fazla sorun çıkıyor. Görevler buglanıyor, görsel hatalar falan uğraşılmaz.

Steam'da böyle bir koleksiyonum vardı. Burada özellikle tüccar parasını artıran modu öneririm.

Aşağıda çok mod var. Ama bazıları hata düzeltme bazıları da görsel. Bir de bazı modları yüklerken şu modu da yüklemen lazım diye belirtiyor. O modları da eklemiş olabilirim. Ayrıca Nexus mod üyelik ile girersen +18 modlar da var. Arada 3-5 +18 mod ve karakter modelleri de eklemişim. Onları paylaşmadım.

SE sürümünde nasıldır bilmiyorum. Ama eski sürümde görsel modlar oyunun çok daha fazla çökmesine de yol açıyordu. Yani her görsel mod Bethesda oyununda iyi çalışmıyor.

LE yani ilk çıkan oyun DX9 içeriyor. SE ise DX11 içeriyor.