Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven 23
Üstün
Cam dahil mi? Eğer öyle ise ölçünüze, inceltmesine, cam özelliklerine bir sürü faktörü var.
shiedae3 116
Üstün
Cam dahil 5.500 lira verdim. Normalde 6.000 lira dedi, havale ile 5.500 liraya anlaştık. Camda da küçük bir çizik oluştu zaten kesin gideceğim yine mağazaya. Daha dün aldım.Cam dahil mi? Eğer öyle ise ölçünüze, inceltmesine, cam özelliklerine bir sürü faktörü var.
Crestfallen 112
Üstün
3 liralık malı 10 liraya satmıyorlarsa bir şey bilmiyorum. Bir denetim olmalı.
Blackraven 23
Üstün
Cam dahil 5500 verdim.
Normalde 6000 dedi havale ile 5500'e anlaştık.
Camda da küçük bir çizik oluştu zaten kesin gideceğim yine mağazaya.
Daha dün aldım.
Malzeme kalitesine bağlı ama şahsen Slazenger bir çerçeveye ₺4500 vermezdim. O fiyata daha iyisi bulunabilir mi? Cidden bilmiyorum.
3 liralık malı 10 liraya satmıyorlarsa bir şey bilmiyorum. Bir denetim olmalı.
3 liralık malı 10 liraya satmıyorlar. 3 liralık malı 30 liraya hatta daha fazlasına satıyorlar. Gözlük ve mercek işinde kar marjları inanılmaz yüksek. Aslında böyle olması da gayet normal çünkü müşteri dönüşü çok düşük ürünler. Kaliteli ürün sattığın adam 5-10 yıl bir daha gelmiyor.
shiedae3 116
Üstün
Malzeme kalitesine bağlı ama şahsen Slazenger bir çerçeveye ₺4500 vermezdim. O fiyata daha iyisi bulunabilir mi? Cidden bilmiyorum.
Titanyum çerçeve.
Crestfallen 112
Üstün
Olur mu öyle? Keşke 5-10 yıl dayansa. Cama iyi bakarsan 5 yıl gider ama o çerçeve kırılıyor. Paraya kıyıp titanyum almıştım, 2 yıl sonra kendiliğinden kırıldı. Pahalı çerçevelerin dayanıklılığı çok düşük. Zaten hafif olsun diye incecik üretiliyor.3 liralık malı 10 liraya satmıyorlar. 3 liralık malı 30 liraya hatta daha fazlasına satıyorlar. Gözlük ve mercek işinde kar marjları inanılmaz yüksek. Aslında böyle olması da gayet normal çünkü müşteri dönüşü çok düşük ürünler. Kaliteli ürün sattığın adam 5-10 yıl bir daha gelmiyor.
Camda tozdan vs. küçük çizikler oluşuyor. Değiştirmeden 10 yıl kullanmak ne kadar sağlıklı, araştırmak lazım.
Blackraven 23
Üstün
Ben ₺15.000 altına titanyum bulamamıştım 2 ay önce. Çok ilginç.
Olur mu öyle? Keşke 5-10 yıl dayansa. Cama iyi bakarsan 5 yıl gider ama o çerçeve kırılıyor. Paraya kıyıp titanyum almıştım, 2 yıl sonra kendiliğinden kırıldı. Pahalı çerçevelerin dayanıklılığı çok düşük. Zaten hafif olsun diye incecik üretiliyor.
Camda tozdan vs. küçük çizikler oluşuyor. Değiştirmeden 10 yıl kullanmak ne kadar sağlıklı, araştırmak lazım.
Vallaha ne kadar sağlıklı olup olmadığını bilemem ben norm davranışı söylüyorum.
shiedae3 116
Üstün
Ben ₺15.000 altına titanyum bulamamıştım 2 ay önce. Çok ilginç.
Vallahi bilmiyorum hocam ama arkadaşın dediği gibi ince umarım bir aksilik yoktur.