Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Açıkçası ben mutlu bir sonla bitmesini beklerdim, depresyona girdim sonu görünce. O neydi? :D Gerçi verdikleri mesaj iyi olmuş, bazı kişiler travmalarını asla atlatamıyor vs. Siz ne düşünüyorsunuz?

Film hakkinda bilgileri okuyorken bir anda cikan bilgi yuzunden sonlara dogru agir spoiler yedim :D

Saka maka o kadinin da tabiri caizse "gulumseyecegini" tahmin etmistim, suratina bayagi uyuyor cunku. Ozellikle filmin baslarindaki hastaneye giden kizi asabilecek turden bir ölüm olmadigi icin cok da sasirtmadi.
Filmin kurgusunu epey begenmistim ayrica. Biraz jumpscare tabanli olsa da normal korku filmlerinden farkliydi.

Film hakkinda bilgileri okuyorken bir anda cikan bilgi yuzunden sonlara dogru agir spoiler yedim :D

Saka maka o kadinin da tabiri caizse "gulumseyecegini" tahmin etmistim, suratina bayagi uyuyor cunku. Ozellikle filmin baslarindaki hastaneye giden kizi asabilecek turden bir ölüm olmadigi icin cok da sasirtmadi.
Filmin kurgusunu epey begenmistim ayrica. Biraz jumpscare tabanli olsa da normal korku filmlerinden farkliydi.

Kesinlikle, ancak varlığı yendiğini sandıktan sonra bu tarz bir olay yaşanması şaşırttı biraz, adam joel hissisleşmeye başlayınca anladım zaten yaratığın o olduğunu ve yol olmadığını. Anlatmak istediği mesaj güzeldi ama iyi bir sonla bitmesini umuyordum. Kim bilir belki 2. film çıkarsa yaratık yok olur bir şekilde.