Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.

Yağız

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha önce olan şu konuyu netleştirmek amacıyla bu konuyu açıyorum:

😍” Çok samimiyetsiz, cıvık hissettiriyor. Sanırım bu fikre katılan bir çoğunluk da mevcut, önermek de bize düşer o halde.

Lütfen, olumlu veyahut olumsuz herkes fikrini belirtsin.🙏🏻

🥰 Veyahut ❤️ ile değiştirilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 29 Eksi
Aslında eklemek istediğimiz pek çok ifade var ancak tepki slotunu çok genişletmiş oluyoruz.

Burada yapabileceğimiz bazı şeyler var:
  1. Tepki slotundaki ifadeleri küçültmek ve yenileri için yer açmak.
  2. Tepki slotundaki ifadeleri 2 satıra çevirmek, yükseklik artsa da genişlik azalır.
  3. Tepki slotunun düzenlenebilir olmasını sağlamak, isteyen 20 ifade koyar, isteyen 5 tane.
Bununla ilgili bir anket açılması mantıklı olabilir aslında ama 3. yöntem forumda karışıklığa sebep olabilir. Bir rehberin altında farklı farklı emojilerin olması garip olur. 2. yöntem güzel, 2-3 emoji daha eklenip bırakılır hem.

• Beğendim
İfadeler: 683
Aslında eklemek istediğimiz pek çok ifade var ancak tepki slotunu çok genişletmiş oluyoruz.

Burada yapabileceğimiz bazı şeyler var:
  1. Tepki slotundaki ifadeleri küçültmek ve yenileri için yer açmak.
  2. Tepki slotundaki ifadeleri 2 satıra çevirmek, yükseklik artsa da genişlik azalır.
  3. Tepki slotunun düzenlenebilir olmasını sağlamak, isteyen 20 ifade koyar, isteyen 5 tane.

Şahsen ben de size yakın düşünüyorum ancak kullanıcılarımızın isteği bizim için daha önemli.

Ayrıca muhteşem tepkisi, Kalp tepkisine göre daha vurgulu bir beğenmeyi simgeliyor, o açıdan yine de anlamı var.

Sadece Beğenme tepkisini bırakıp, beğeni sayısını her alışta 50 azaltmasını sağlayabiliriz.

Ne tür bir değişiklik istiyorsunuz?

Şöyle bir şey olabilir bu klavyelerde ayrı bir kısımda emojiler olur ya onun gibi bir kısım gelebilir.

IMG_20240126_190736.webp

Veya bana kalırsa beğendim, beğenmedim, kalp, düşünmek, üzgün ve komik emojileri yeterli. Diğer türlü slotta fazla emoji olursa hoş durmayabilir.

Son düzenleme: