Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.

Yağız

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha önce olan şu konuyu netleştirmek amacıyla bu konuyu açıyorum:

😍” Çok samimiyetsiz, cıvık hissettiriyor. Sanırım bu fikre katılan bir çoğunluk da mevcut, önermek de bize düşer o halde.

Lütfen, olumlu veyahut olumsuz herkes fikrini belirtsin.🙏🏻

🥰 Veyahut ❤️ ile değiştirilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 29 Eksi
Güzel olmuş ancak kalbin içerisindeki beyaz kısım değiştirilmeli.
(Bkz:❤️)

Forumda en çok kullandığım emoji buydu değiştirilmeseydi keşke.😕

Pikselleşme sorunu olduğuna emin misiniz?

Diğerlerinden daha fazla pikselleşmiş durmuyor.
Diğerlerinden farkı yok zaten, eskiden de piksel miydi emojiler emin değilim. O yüzden öyle yazdım.

Güzel olmuş ancak kalbin içerisindeki beyaz kısım değiştirilmeli.
(Bkz:❤️)
Pembeyle kırmızı garip durmaz mı? Yani emojiniz farklıdır belki ama bende kırmızı kalp var sadece.

Diğerlerinden farkı yok zaten, eskiden de piksel miydi emojiler emin değilim. O yüzden öyle yazdım.

Pembeyle kırmızı garip durmaz mı? Yani emojiniz farklıdır belki ama bende kırmızı kalp var sadece.
Direkt pembe de olabilir. Kalbin içerisindeki beyaz kısım telefondan bakınca "Beğenmedim" ifadesine benziyor.

@Leo Kalp yuvarlağın içinde küçük kalmış, aşağıdaki ile değiştirebilirsiniz.
Önerinin uygulanmasında rol oynayan herkese teşekkürler, çok daha samimi oldu bu.

techolay-heart-concept.webp

Daha önce olan şu konuyu netleştirmek amacıyla bu konuyu açıyorum:

😍” Çok samimiyetsiz, cıvık hissettiriyor. Sanırım bu fikre katılan bir çoğunluk da mevcut, önermek de bize düşer o halde.

lütfen, olumlu veyahut olumsuz herkes fikrini belirtsin.🙏🏻

🥰 Veyahut ❤️ ile değiştirilebilir.

Muhteşem neden kalp gözüküyor, bana göre kalp muhteşem demek değil, bence kötü olmuş.

Geri bildirimlerin pozitifliği sonucu olarak öneri uygulamaya geçirilmiştir.

Herhangi bir konuda memnuniyetsizliğiniz varsa belirtebilirsiniz.

Teşekkür ederiz. ❤️💙

Yorumları okudum ve kararların sebeplerini anladım ancak yine de tekrar üstünde durmak istedim: Renk tercihi pek hoşuma gitmedi. Daha canlı bir renk görmek isterdim.

Başka bir açıdan da önerim var: İfadenin daire şeklinde olması yerine hemen yukarıda kullandığım 2 kalp gibi, bir daire içinde olmaması. Bu değişiklik diğer ifadelerle olan uyumu azaltabilir belki fakat bunun zararlı olacağını sanmıyorum.

Birkaç arkadaşımızın da yakındığı bir diğer durumsa ekleme yerine değişiklik yapılması. Aslında "Muhteşem" dursa ve "Kalp" ayrıca eklense de olabilirmiş belki.