Gereksiz bir öneri olacak ama kafamdan çıkartamıyorum, paylaşacağım. Sevdiğim bir mesaja ":love:" ifadesini bırakmak gerçekten garip hissettiriyor. Artık sempatik mi gelmiyor, n'oluyor bilmiyorum ama öyle. Bana göre "♥️" ifadesi, "Beğen" ile "Muhteşem" ifadesinin arasındaki boşluğu doldururdu...
techolay.net
“” Çok samimiyetsiz, cıvık hissettiriyor. Sanırım bu fikre katılan bir çoğunluk da mevcut, önermek de bize düşer o halde.
Lütfen, olumlu veyahut olumsuz herkes fikrini belirtsin.
@Leo Kalp yuvarlağın içinde küçük kalmış, aşağıdaki ile değiştirebilirsiniz.
Önerinin uygulanmasında rol oynayan herkese teşekkürler, çok daha samimi oldu bu.
Gereksiz bir öneri olacak ama kafamdan çıkartamıyorum, paylaşacağım. Sevdiğim bir mesaja ":love:" ifadesini bırakmak gerçekten garip hissettiriyor. Artık sempatik mi gelmiyor, n'oluyor bilmiyorum ama öyle. Bana göre "♥️" ifadesi, "Beğen" ile "Muhteşem" ifadesinin arasındaki boşluğu doldururdu...
techolay.net
“” Çok samimiyetsiz, cıvık hissettiriyor. Sanırım bu fikre katılan bir çoğunluk da mevcut, önermek de bize düşer o halde.
lütfen, olumlu veyahut olumsuz herkes fikrini belirtsin.
Yorumları okudum ve kararların sebeplerini anladım ancak yine de tekrar üstünde durmak istedim: Renk tercihi pek hoşuma gitmedi. Daha canlı bir renk görmek isterdim.
Başka bir açıdan da önerim var: İfadenin daire şeklinde olması yerine hemen yukarıda kullandığım 2 kalp gibi, bir daire içinde olmaması. Bu değişiklik diğer ifadelerle olan uyumu azaltabilir belki fakat bunun zararlı olacağını sanmıyorum.
Birkaç arkadaşımızın da yakındığı bir diğer durumsa ekleme yerine değişiklik yapılması. Aslında "Muhteşem" dursa ve "Kalp" ayrıca eklense de olabilirmiş belki.