Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.

Yağız

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha önce olan şu konuyu netleştirmek amacıyla bu konuyu açıyorum:

😍” Çok samimiyetsiz, cıvık hissettiriyor. Sanırım bu fikre katılan bir çoğunluk da mevcut, önermek de bize düşer o halde.

Lütfen, olumlu veyahut olumsuz herkes fikrini belirtsin.🙏🏻

🥰 Veyahut ❤️ ile değiştirilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 29 Eksi
Gerçekten sizi yönetici terfi yapmalılar forumu anında bayağı daha da güzelleştirirsiniz. Hayal gücünüz ve eklentileriniz muazzam ötesi. Umarım eklenti kullanmak zorunda kalmadan foruma eklenir. @Enes3078
Abartmayın hocam, XenForo hakkında da hiçbir şey bilmiyorum bile. En iyisi sıradan üye olmak.

Üzgünüm ama bu yorumlarınız çok saçma. Yönetim isterse bu eklentileri çok rahat yapabilir, biliyorsunuz değil mi? Biraz geleceğe yönelik işlemler yapıyorlar. Her denenen eklense sizce düzen bozulmaz mı?

Kusura bakmayın ama bu zaten halihazırda olan bir şey sadece "😍" gidecek "❤️" bu gelecek. Neresi saçma?

Kusura bakmayın ama bu zaten halihazırda olan bir şey sadece "😍" gidecek "❤️" bu gelecek. Neresi saçma?
Dediğinizi lütfen bir daha okuyun. Sizce ben bu yorumunuza mı bunlara dedim?
Bkz.:
Bu emojiyi eskiden sevdiğim kişi kullanıyordu. Normalde nötr bakıyordum ama bu yüzden artıladım konuyu. Eğer isteniyorsa neden olmasın? Asla ama asla emoji arttırılmamalı ama. Cidden çok kötü gözükür.

Üzgünüm ama bu yorumlarınız çok saçma. Yönetim isterse bu eklentileri çok rahat yapabilir, biliyorsunuz değil mi? Biraz geleceğe yönelik işlemler yapıyorlar. Her denen eklense sizce düzen bozulmaz mı?

Her eklenti aynı değil ve eklenti eklemek aşırı kolay bir şey değil hocam.

• Beğendim
İfadeler: 683