Konunun özeti bu ama tam metni okumak isterseniz kaynaktan okuyabilirsiniz.
Açıkçası bu rakamlar tam bir başarısızlıktır. Çünkü Samsung Galaxy Book4 Edge üzerinde yapılan testler, Snapdragon X Elite'in iPhone 12 Mini'den (en azından tek çekirdekli çalışmalarda) daha kötü performans gösterdiğini gösteriyor. iPhone 12 Mini'nin Geekbench testinde akıllı telefon, tek çekirdek testinde 2.141, çok çekirdek testinde ise 4.878 puan aldı.
Yoksa Windows optimizasyonu normal şekilde başarısız mı oluyor?
Genel olarak Geekbench optimize edilmiş bir sistem yaparsanız daha iyi performans alırsınız, belki yakında düzelir veya işlemci o şekildedir.
Pil ömrü içinde aynı sorun var.

Kaynak: Qualcomm Snapdragon X Elite, Hayal Kırıklığı Yarattı
Apple fanı değilim bu haberi görünce şok oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir haber okudum. Windows x86_64 program ve oyunlarını ARM'da çalıştırmış ve yüksek performanslıymış. Eğer bu işlemciler ile böyleyse, Apple M Siliconlar'daki en kötü işlemci ile çağ atlar yani.

Aynı olay Android ile iOS için de geçerli. Apple telefonlardaki CPU gelişimini görmek için harika fakat Android ile İOS cihazlar arasında karşılaştırma yapmak için kıt.

Şişik oluyor Apple cihazlarda, 3D Mark'ta falan boydan boya fark yiyen cihaz Geekbench'te geçiyor. Saçmalık.

Lütfi ve Çağdaş'tan sonrası sarmadı. :(
Evet bende eskiden çok ilerdim çok eğlenceli idi ama şimdi biri geldi ama adamın adı ne hatırlamıyorum
Geekbench ile farklı OS'lardaki CPU'ları karşılaştırmayın. İyi günler.
Hocam biraz yazının alt taraflarını okusanız iyi olurdu. Optimizasyon farklılıkları var. Zaten Windows, ARM ilk adımlarını attı.(Şu anda Windows ARM kullanıyorum, ancak daha fazla yoğunlaşmayı düşünüyorum.) İleride belki de bu sorunları bile aşabilir ve Windows'un arka planda çok gereksiz şeyler çalışıyor.