Çözüldü Snowman soğutucu nasıl sökülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tinkerbell

Uzman
Merhaba, Phantom Spirit SE soğutucu satın aldığım için mevcuttaki soğutucumu sökmen gerekiyor lakin montajını ben yapmadığım için sökmesini de bilmiyorum. Neresinden bakarsam bakayım işin içinden çıkamadım bir türlü. İşin ehli arkadaşları yardıma bekliyorum

Dosya Ekleri

• IMG_0461.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_0462.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_0463.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 80
Çözüm

Soğutucunun üstünden bastırıp oradaki mandalı aşağıdaki o stoperden kurtarmaya çalış yani mandalı dışarı çıkarmaya çalış.

Soğutucunun üstünden bastırıp oradaki mandalı aşağıdaki o stoperden kurtarmaya çalış yani mandalı dışarı çıkarmaya çalış.

Çözüm
Mandal sarı dairedeki parça mı oluyor hocam.

Dosya Ekleri

• IMG_0458.webp
    544,3 KB · Görüntüleme: 113
Ayrıca oradan çıkarsa direk Allah ne verdiyse diye çekme sağa sola hafif hareketler ile çek macun kurusun kurumasın AM4 soketin kronik sorunu işlemciyi üstünde bracket tutmadığı için soğutucunun altında gelebilir.

Evet, onu siyah parçadan kurtar.

Belli oluyor zaten ince stoper çıkarmak kolay olur sadece aşağıya bastırman lazım soğutucunun kafasından.

Sökebildiniz mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-18-23-00-30-349_com.android.chrome.webp
    980,9 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir soğutucu. Ya parmağımdan olacaktım ya da sökerken bir şeyleri kırıcaktım. Siyah malzeme vardıya 4 tane vidanın tuttuğu, onu söktüm komple bütünüyle aldım çıkardım vallahi.
Bu arada böyle bir soğutucu görmedim. Bu nedir ya 4K ayarlarda Ultra her şey açık 50 derecede işlemcim .

*Valorant testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…