Merhaba, şu anki sürüme göre SnowRunner için önerdiğiniz, virüssüz bir Türkçe yama var mıdır?
aynı şekilde orjinal dosyayı değiştirmeden deneyiniz hocam. yedeklemeyi unutmayın orjinal dosyayı. bir hata çıkarsa orjinali eski yerine atın.Çok teşekkür ederim hocam, sağ olun ben bulamadım, bulursanız iyi olur, bulamazsanız da canınız sağ olsun.
Hocam gerçekten ne kadar teşekkür etsem azdır, minnettarım..Bende teşekkür ederim. İyi vakitler geçirmen dileğiyle. Bir sorun sıkıntın olursa buralardayız.
![]()
Snowrunner Türkçe Yama Year 4 uyumlu v28 Şubat 2024 Güncellendi
Oyunu oynadığımız sürece Snowrunner Türkçe yama güncellenecektir. Öncelikle Yamayı direkt olarak kendimiz en baştan çevirmedik. Oyunun ilk versiyonlarında yayınlanmış bir yamayı güncelleye güncelleye bugünlere kadar getirdik.mafolduktv.com
Eki Görüntüle 81696
V31 için hocam bu. Denediniz mi?
Denedim fakat böyle bir uyarı aldım sürümümde ise 1.0.133.0 yazıyor.
Orijinal initial.pak dosyanızı WeTransfer | Send Large Files Fast - Up To 2GB Free üzerinden yükleyip bağlantısını gönderebilir misiniz?
En sağdaki üç noktaya basıp. Bağlantı oluştura tıklayın.
Eki Görüntüle 83393
WeTransfer | Send Large Files Fast
The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free.we.tl
Hocam bayağı bir çeviri eklenmiş düzeltmesi uzun sürebilir.
Hocam yeni çevirileri ekledim orijinal dosyayı bir yere kopyalayıp. Bunu dener misiniz? Eğer hatasız çalışıyorsa blog yazımda paylaşacağım. initial.pak @kries @w1llard
Çalıştığına sevindim. Keyifli vakitler. Blog yazıma teşekkür için 1 adet yorum bırakır mısınız?. SnowRunner v31 - Güncel Türkçe Yama
Hocam bayağı bir çeviri eklenmiş düzeltmesi uzun sürebilir.
Hocam yeni çevirileri ekledim orijinal dosyayı bir yere kopyalayıp. Bunu dener misiniz? Eğer hatasız çalışıyorsa blog yazımda paylaşacağım. initial.pak @kries @w1llard