Merhaba, bugün modemimin 24 Mbps hızı desteklediğini ama Türk Telekom'un 12 Mbps ile sınırlandırdığını gördüm. Hızı yükselttikten sonraki değerler sizce nasıl, sorun çıkarır mı?
SNR güzel ama zayıflama çok fazla. Sanki saha dolabının yakınındasınız ama hattınızda hasar/problem var gibi görüyorum. Sorgulamalarda santral mesafesi ne kadar çıkıyor?
SNR güzel ama zayıflama çok fazla. Sanki saha dolabının yakınındasınız ama hattınızda hasar/problem var gibi görüyorum. Sorgulamalarda santral mesafesi ne kadar çıkıyor?
Tamamdır hocam, port dolu olduğu için veya dolapta boş port olmadığı için göstermiyor. Mevcut olarak bir hissetmezsiniz hattınızda. Ama sınırdasınız. (2. görsel silinmiş, tekrar eklerseniz.)
Şahsen ben daha potansiyelli bir hat olduğunu düşünüyorum. Bölgenizdeki müdürlüğe başvurarak zayıflama değerinin yüksek olduğunu, eğer bir sıkıntı olup olmadığını kontrol ederlerse hız yükseltmesi değerlendirebileceğinizi düşündüğünüzü söyleyin.
Tamamdır hocam, port dolu olduğu için veya dolapta boş port olmadığı için göstermiyor. Mevcut olarak bir hissetmezsiniz hattınızda. Ama sınırdasınız. (2. görsel silinmiş tekrar eklerseniz.)
Şahsen ben daha potansiyelli bir hat olduğunu düşünüyorum. Bölgenizdeki müdürlüğe başvurarak zayıflama değerinin yüksek olduğunu eğer bir sıkıntı olup olmadığını kontrol ederlerse hız yükseltmesi değerlendirebileceğinizi düşündüğünüzü söyleyin.