Swin1

Yetkin
Makaleler
1
Merhaba, bugün modemimin 24 Mbps hızı desteklediğini ama Türk Telekom'un 12 Mbps ile sınırlandırdığını gördüm. Hızı yükselttikten sonraki değerler sizce nasıl, sorun çıkarır mı?

Ekran görüntüsü 2026-03-29 171238.webp

Eki Görüntüle 236845

Son düzenleyen: Moderatör:
SNR güzel ama zayıflama çok fazla. Sanki saha dolabının yakınındasınız ama hattınızda hasar/problem var gibi görüyorum. Sorgulamalarda santral mesafesi ne kadar çıkıyor?

Tamamdır hocam, port dolu olduğu için veya dolapta boş port olmadığı için göstermiyor. Mevcut olarak bir hissetmezsiniz hattınızda. Ama sınırdasınız. (2. görsel silinmiş, tekrar eklerseniz.)

Şahsen ben daha potansiyelli bir hat olduğunu düşünüyorum. Bölgenizdeki müdürlüğe başvurarak zayıflama değerinin yüksek olduğunu, eğer bir sıkıntı olup olmadığını kontrol ederlerse hız yükseltmesi değerlendirebileceğinizi düşündüğünüzü söyleyin.

Son düzenleme:
Tamamdır hocam, port dolu olduğu için veya dolapta boş port olmadığı için göstermiyor. Mevcut olarak bir hissetmezsiniz hattınızda. Ama sınırdasınız. (2. görsel silinmiş tekrar eklerseniz.)

Şahsen ben daha potansiyelli bir hat olduğunu düşünüyorum. Bölgenizdeki müdürlüğe başvurarak zayıflama değerinin yüksek olduğunu eğer bir sıkıntı olup olmadığını kontrol ederlerse hız yükseltmesi değerlendirebileceğinizi düşündüğünüzü söyleyin.

Teşekkürler.