olesolskjaer

Uzman
Yer
İstanbul
Merhaba,
Roblox oynamak için Fedora işletim sistemli bilgisayarıma Sober kurdum. Ülkedeki yasaktan dolayı ayrıca Zapret programını da yükledim. Sober ile Roblox'u yükledikten sonra hesabıma Quick Login yöntemiyle giriş yapmaya çalıştım ancak "Bir şeyler yanlış gitti" hatası aldım ve hesabıma giriş yapamadım.

Daha sonra kendi şifremle giriş yapmayı denedim fakat bu sefer de hiçbir şey olmadı, yine hesabıma erişemedim.

Bu sorunu çözmek için şunları denedim ancak hiçbiri işe yaramadı:

• Programı silip yeniden yüklemek
  • Yeni bir hesap açmaya çalışmak
  • DPI yerine VPN kullanmak
Yukarıdaki adımlar sorunu çözmeme yardımcı olamadı. Bu konuda ne yapabilirim?

1750083543757.webp

Merhaba,
Roblox oynamak için Fedora işletim sistemli bilgisayarıma Sober kurdum. Ülkedeki yasaktan dolayı ayrıca Zapret programını da yükledim. Sober ile Roblox'u yükledikten sonra hesabıma Quick Login yöntemiyle giriş yapmaya çalıştım ancak "Bir şeyler yanlış gitti" hatası aldım ve hesabıma giriş yapamadım.

Daha sonra kendi şifremle giriş yapmayı denedim fakat bu sefer de hiçbir şey olmadı, yine hesabıma erişemedim.

Bu sorunu çözmek için şunları denedim ancak hiçbiri işe yaramadı:

• Programı silip yeniden yüklemek
  • Yeni bir hesap açmaya çalışmak
  • DPI yerine VPN kullanmak
Yukarıdaki adımlar sorunu çözmeme yardımcı olamadı. Bu konuda ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 155369
Roblox hesabınıza Sober kullanarak giriş yapmaktaki sorunlarınız için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Sober Güncellemeleri:
- Sober uygulamasının en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Güncellemeleri kontrol edin ve varsa yükleyin.

2. Ağ Bağlantısını Kontrol Etme:
- Internet bağlantınızı test edin. Hızınız yavaşsa veya bağlantınız dalgalanıyorsa, bu giriş sorunlarına yol açabilir.

3. Farklı Bir VPN Deneme:
- Eğer Zapret kullanıyorsanız, farklı bir VPN servisi deneyin. Bazen belirli VPN hizmetleri bazı platformlarla uyumsuz olabilir.

4. Güvenlik Duvarı ve Anti-Virüs Ayarları:
- Güvenlik duvarı veya anti-virüs yazılımlarının Sober veya Roblox'a erişimi engelleyip engellemediğini kontrol edin. Geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

5. Tarayıcı Temizleme:
- Eğer tarayıcı üzerinden giriş yapıyorsanız, tarayıcı çerezlerini ve önbelleği temizlemeyi deneyin.

6. Hesap Durumunu Kontrol Etme:
- Hesabınızın herhangi bir yasak veya kısıtlama altında olup olmadığını kontrol edin. Roblox destek ile iletişime geçmeyi düşünebilirsiniz.

7. Destek Kanallarını Kullanma:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, Sober veya Roblox destek forumlarını ziyaret ederek benzer sorunları yaşayanların önerilerini arayın.

Bu adımlar sorunu çözmüyorsa, daha fazla bilgi edinmek için daha spesifik hata mesajları veya durumları paylaşmak işe yarayabilir.