Soğutma fanları çalışmıyor

Doaheris

Çalışkan
Yer
Kütahya
Herkese merhaba, değerli forum üyeleri.

Bilgisayarımda son zamanlarda bir sorun mevcut bu sorun şu şekilde oluyor. Bilgisayarı gece yatarken kapatıyorum sabah açtığımda ise fanlar dönüyor ama ışıklar açılmıyor fanların çalışma stili son hıza ulaşıp duruyor tam fanlar duracakken bir kez daha çalışıyor ve son hıza ulaşıp tekrar duruyor kısacası vurdurmaya çalışıyor gibi bir durum söz konusu. Düzelmesi ise gene videodaki gibi fan kontrolcüsüne ait güç kaynağından gelen bağlantıyı bilgisayar açık iken kabloyu çıkartıp takınca düzeliyor, ışıklar kendine geliyor ve stabil hızında çalışmaya başlıyor. Sorunum tam olarak bu şekilde detay için videoyu bırakıyorum şimdiden teşekkürler.

Detaylı video

Sürücüler güncelmi değilse güncellermisin?

Tüm sürücüler, normaldede tüm sürücüler güncel olması gerekir kararlı olması için

Yani yeni format attım tüm güncellemelerimi yaptım diye düşünüyorum. ASUS crate kurup anakartı da tam güncelleme yaptım ama gene de aynı sorun mevcut. Driver Booster harici kontrol sağlayabileceğim bir program var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…