Arkadaşlar, şundan 7 tane sipariş geçmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Başka öneriniz varsa bekliyorum. Hem estetik olarak iyi durması hem de soğutma performansı iyi olması lazım. RGB'li olursa sevinirim.
Arkadaşlar, şundan 7 tane sipariş geçmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Başka öneriniz varsa bekliyorum. Hem estetik olarak iyi durması hem de soğutma performansı iyi olması lazım. RGB'li olursa sevinirim.
Yazılımı kolay anlaşılabilir ve ledlerinin tepki süresi gayet güzel hem de yüksek devirde ses konusunda en sessizlerden, kesinlikle alınır fakat bir buna da bakın derim.
Fanlar hakkında detaylı bilgiye buradan bakabilirsiniz. İyi sosyaller.
Dark Fixed RGB 12cm GTPRO Dark Fixed RGB 12cm Guardian ve GT Kasa Fanı Rüya Gibi FRGB Renkler ve Muhteşem Efektler ile Kasanıza Yepyeni Bir Görünüm ! Göz Kamaştırıcı Renkler: Dark Fixed RGB Fan ! Yepyeni Dark Fixed RGB kasa fanı! Siz de müthiş FRGB renkleri ile kasanızı...
www.teknobiyotik.com
Hepsi'den almıştım, Şu an orada 200TL yapmışlar fiyatını. 2 tane daha boş yerim var takacak, şu an yetiyor ama ilerde belki eklerim. Toplam 9 tane fan takacak yer var kasada.