Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşlar, şundan 7 tane sipariş geçmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Başka öneriniz varsa bekliyorum. Hem estetik olarak iyi durması hem de soğutma performansı iyi olması lazım. RGB'li olursa sevinirim.
O kadar fanı ne yapacaksınız hocam?
Hocam 3 öne , 3 sağa , 1 tane de arkaya olmak üzere 7 tane fan olacak. Alacağım kasa bunu destekliyor o yüzden.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Benim kasada 12 tane fan var
Mermalat
Uzman
Ucuz yollu bir şey arıyorsan ben şundan aldım geçen 3 tane. 1200RPM hızında çalışıyor iş görüyor. 100TL ürünün paketlemesi güzeldi ona şaşırdım.
www.teknobiyotik.com
Hepsi'den almıştım, Şu an orada 200TL yapmışlar fiyatını.
2 tane daha boş yerim var takacak, şu an yetiyor ama ilerde belki eklerim. Toplam 9 tane fan takacak yer var kasada.
Dark 120mm FRGB LED Kasa Fanı (Dark Guardian ve Dark GT Fanı) (DKCCF125F) | Teknobiyotik
Dark Fixed RGB 12cm GTPRO Dark Fixed RGB 12cm Guardian ve GT Kasa Fanı Rüya Gibi FRGB Renkler ve Muhteşem Efektler ile Kasanıza Yepyeni Bir Görünüm ! Göz Kamaştırıcı Renkler: Dark Fixed RGB Fan ! Yepyeni Dark Fixed RGB kasa fanı! Siz de müthiş FRGB renkleri ile kasanızı...
Hocam 3 öne, 3 sağa, 1 tane de arkaya olmak üzere 7 tane fan olacak. Alacağım kasa bunu destekliyor o yüzden.
Sanırım ben yanlış anladım. 3'lü fan setinden 7 tane sandım kusura bakmayın.