4729

Çalışkan
Dostlar iyi sosyaller. İşlemcim için yeni bir sogutucu aldım. Epey büyük. Montajını bilgisayarcı yaptı. Doğru mu? İçim rahat etmedi size sormak istedim. Ayrıca sogutucu RAM'lerin üstünde. Bu sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• dogru mu.webp
    dogru mu.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 142
Dostlar iyi sosyaller. İşlemcim için yeni bir sogutucu aldım. Epey büyük. Montajını bilgisayarcı yaptı. Doğru mu? İçim rahat etmedi size sormak istedim. Ayrıca sogutucu RAM'lerin üstünde. Bu sorun olur mu?

Yön olarak doğru. Hava çıkışı egzoza verilmiş. RAM'lerin üstünde olması bir sorun yaratmaz.

En arkadaki soğutucu öne doğru üflemez mi? Egzoz fanın önündekinde fan var mı?

En arkadaki soğutucu öne doğru üflemez mi? Egzoz fanın önündekinde fan var mı?

Yok hocam. Egzoz fanın önü boş.

Doğru gibi duruyor ama o soğutucunun ortasında da fan olmalı. Bu şekilde hava akışı ciddi şekilde bozulacaktır.

Doğru olanın bu olduğunu söyledi ama ben yine sizlere sormak istedim.

RAM'lere carpiyorsa fani oynatabilirsin biraz onun disinda yonu dogru.

Çarpmıyor aslında. Çok çok hafif boşluk var. Ama sogutucu ramlerin üstünde.

Dostlar iyi sosyaller. İşlemcim için yeni bir sogutucu aldım. Epey büyük. Montajını bilgisayarcı yaptı. Doğru mu? İçim rahat etmedi size sormak istedim.

Yanlış. Kule tipinin iki fanıda arkaya doğru vermeli havayı. En arka taraftaki fanı orta tarafa, egzoz fanına üfliyecek şekilde takın.

RAM'lerin üstünde. Bu sorun olur mu?

Bastırmıyorsa sorun olmaz.