Yanlış. Kule tipinin iki fanıda arkaya doğru vermeli havayı. En arka taraftaki fanı orta tarafa, egzoz fanına üfliyecek şekilde takın.
Bastırmıyorsa sorun olmaz.
Teşekkür ederim.
Yanlış. Kule tipinin iki fanıda arkaya doğru vermeli havayı. En arka taraftaki fanı orta tarafa, egzoz fanına üfliyecek şekilde takın.
Bastırmıyorsa sorun olmaz.
Fan ortada olmazsa öndeki fanın aldığı hava dağılıyor ve 2. bloğa doğru düzgün hava gelmiyor. İlk defa böyle bir şey gördüm. Hangi mantıkla yaptıysa artık.Doğru olanın bu olduğunu söyledi ama ben yine sizlere sormak istedim.
Mahalle bilgisayarcısı mı bu? Bence en arkadaki fan ortada olmalı.
Hocam o montajı kim nasıl yaptı? Ortası neden boş?
O fan soğutma bloğundan çok rahat çıkıyor. Bakarsan mekanizmasını anlarsın zaten çok basit iki tarafına geçmeli oluyor. Kendin çıkarıp ortaya alabilirsin 10 saniyeni alır.Maalesef öyle hocam. Güvendik yaptık bir hata. Sonuç bu.
Mahalle bilgisayarcısı hocam.
Fan ortada olmazsa öndeki fanın aldığı hava dağılıyor ve 2. bloğa doğru düzgün hava gelmiyor. İlk defa böyle bir şey gördüm. Hangi mantıkla yaptıysa artık.
O fan soğutma bloğundan çok rahat çıkıyor. Bakarsan mekanizmasını anlarsın zaten çok basit iki tarafına geçmeli oluyor. Kendin çıkarıp ortaya alabilirsin 10 saniyeni alır.
Hocam doğrusunun nasıl takılacağını gösteren bir video var mı acaba? Göstereyim belki biraz yüzü kızarır.
Hocam doğrudur ama ben elime yüzüme bulaştırırım. Hiç anladığım işler değil. Yarın götüreceğim tekrar.
Hocam doğrusunun nasıl takılacağını gösteren bir video var mı acaba? Göstereyim yarın.
Hocam doğrudur ama ben elime yüzüme bulaştırırım. Hiç anladığım işler değil. Yarın götüreceğim tekrar.