Fan ortada olmazsa öndeki fanın aldığı hava dağılıyor ve 2. bloğa doğru düzgün hava gelmiyor. İlk defa böyle bir şey gördüm. Hangi mantıkla yaptıysa artık.

Hocam doğrusunun nasıl takılacağını gösteren bir video var mı acaba? Göstereyim yarın.

O fan soğutma bloğundan çok rahat çıkıyor. Bakarsan mekanizmasını anlarsın zaten çok basit iki tarafına geçmeli oluyor. Kendin çıkarıp ortaya alabilirsin 10 saniyeni alır.

Hocam doğrudur ama ben elime yüzüme bulaştırırım. Hiç anladığım işler değil. Yarın götüreceğim tekrar.

Son düzenleme:
Hocam doğrusunun nasıl takılacağını gösteren bir video var mı acaba? Göstereyim belki biraz yüzü kızarır.

Hocam doğrudur ama ben elime yüzüme bulaştırırım. Hiç anladığım işler değil. Yarın götüreceğim tekrar.

Hocam götürsende diyeceği tek şey hayır ben doğru taktım olacaktır. Hiç zor bir şey değil inanın bana.

Hocam doğrusunun nasıl takılacağını gösteren bir video var mı acaba? Göstereyim yarın.

IMG_3896.webp

Bu soğutucularda fanlar böyle takılır genelde. Çift fanlı kullanımda bir fan ortaya bir fan önce takılır. Tek fanlı kullanımda sadece ortaya takılır. Bu arada üstteki arkadaşın da dediği gibi kendiniz bakın. Yapan adam muhtemelen kendini savunacak. Fanlar zaten bloğa kolay sökülüp takılıyor.