Soğutucu takılmasına rağmen SSD'de yüksek sıcaklık sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadr_Ayd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 60

Kadr_Ayd

Başarılı
Merhabalar, geçen bir konu daha açmıştım, SSD 90'lı dereceleri geçiyor diye bir arkadaş soğutucu önerdi. Satın aldım ve montajı yaptım ama SSD sıcaklığı yine 85 civarlarında dolanıyor. 10 derece falan etkilendi ama beklediğim performansı vermedi. Acaba ben mi hata yaptım, bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Soğutucu nerede, ben mi göremiyorum?

Laptop için aldım hocam, alan olmadığı için anca bu sığdı.

Laptop için aldım hocam, alan olmadığı için anca bu sığdı.
O zaman maalesef yapacak bir şey yok hocam. SSD ısındığından bottleneck yapmıyorsa yani hızları düşmüyorsa öyle devam edin. Yoksa daha az ısınan bir modele geçmenizi öneririm.

Bakır plakalar vardı, AliExpress'te de satılıyordu zamanında. Öyle bir şey bulabilirseniz, onu deneyin. Kalınlığı da iyiydi.

Bu aldığım ürününde yorumları iyiydi aslında 90'lı derecelerden 70'lere düştü falan demiş birkaç laptop sahibi bende ona güvenerek aldım aslında biraz.

Bu aldığım ürününde yorumları iyiydi aslında 90'lı derecelerden 70'lere düştü falan demiş birkaç laptop sahibi bende ona güvenerek aldım aslında biraz.

Attığım linktekini deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…