Şok market parama konmaya çalıştı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leviodas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 182
  • Etiketler Etiketler
    market

Leviodas

Yetkin
28/02/2025 de gazozlarda 2 al birisi iade kampanyasından yararlanarak 6 tane Sprite aldım kasiyer paranız Win para olarak yatırılacak dedi, fakat 3 aydır yatmadı. Müşteri temsilcilerini aradığımda kayıt açtılar yaklaşık 4-5 kere her seferinde birkaç gün içerisinde yatırırlar dediler. Bugün aradığımda ise o gün öyle bir kampanya olmadığını söylüyorlar fakat emindim vardı(ya da hala içecek rafında kampanya afişleri duruyordu). Tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum. Fakat o gün kampanya olduğunu kanıtlar bir delil bulmam lazım mı?

Evet hakem heyetine gidersen senden delil isterler böyle bir kampanya olduğuna dair. Eklemez isen başvurun red edilir.

Evet hakem heyetine gidersen senden delil isterler böyle bir kampanya olduğuna dair. Eklemez isen başvurun red edilir.

Delil arıyorum fakat hala bulamadım ama illa bir yerde bir şey vardır.

Şok'ta bölge sorumlusu olarak çalıştım. Eğer gerçekten o gün kampanya varsa kasalara PLU atılması ve OBASE sistemden kapanışa ayarlanması gerekiyor. Belki o gün onu yapmamış olabilirler. Gittiğiniz market, kasası tuşlu eski tip ise %99 dediğimdendir.

O 4,5 kere konuşulan görüşmelerin ses kayıtları kayıt ediliyorsa iste bence. Öyle bir seçeneğin varsa kanıt bulursun. Denemekten zarar gelmez.

3 Sprite parası için uğraşmaya değmez bence. 3 harfli marketlerin ne mal olduğunu herkes biliyor zaten.

Hocam bunlara böyle yüz vermeye devam edersek daha da tepemize çıkar bunlar.

Sanırım eski tuşlu bilmiyorum fakat afişleride hala sökmemişlerdi ayrıca size bir şey soracağım fruko, Sprite gibi gazozların türevi gazozların çoğunda vardı fakat söylediklerine göre Sprite 2.5TLlerde yokmuş biraz garip değil mi?

O 4,5 kere konuşulan görüşmelerin ses kayıtları kayıt ediliyorsa iste bence. Öyle bir seçeneğin varsa kanıt bulursun. Denemekten zarar gelmez.

Ses kayıt edilmesi lazım fakat 1-2 ay önceki ses kayıtları çıkar mı ortaya çıkarsa nereden istemeyeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…