Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Bu çocuk hayatı boyunca hayvanlardan nefret edecek. Yaşadığı olası çevre dolayısıyla büyük ihtimal suç makinesi olacak, şimdiden hayırlı olsun.
Bir de paylaşmış mı bunu?
Ne alaka?Bu çocuk hayatı boyunca hayvanlardan nefret edecek. Yaşadığı olası çevre dolayısıyla büyük ihtimal suç makinesi olacak, şimdiden hayırlı olsun.
Her kadın anne olmamalı :/.
Üreme ehliyeti gelmediği sürece kimse medeniyetten bahsetmesin. Şu anki düzen medeni falan değil zaten.
- Makaleler
- 4
Anne, bomboş arsanın ortasındaki başı boş itin yanına çocuğunu salıyorsa bir sorun vardır. Bu çocuk daha fazlasını evinde, okulunda, semtinde ve çevresinde yaşıyordur. Niyeti hayvan sevgisi aşılamak isteyen bir ebeveyn, gidip sokaktaki kuduz köpeğe çocuğunu ittirmez elinde dal parçasıyla. Çocuğun ben kendi rızasıyla it sevmek, özellikle videodaki o iti sevmek istediğine inanmıyorum.
Hakikatan bazı insanlar bazı şeyleri hatıra olarak saklamalı. Ya da "birisi görür de rezil olurum" diye silmeli. Bu arkadaşın ne yapmaya çalıştığını ben de anlamadım.
memzcat
Uzman
Hayvanlardan nefret etmesini anlarım da. Neden suç makinesi olsun?Bu çocuk hayatı boyunca hayvanlardan nefret edecek. Yaşadığı olası çevre dolayısıyla büyük ihtimal suç makinesi olacak, şimdiden hayırlı olsun.
Hayvanlardan nefret etmesini anlarım da. Neden suç makinesi olsun?
Psikolojisinin bozulacağından dolayı öyle bir varsayımda bulundu galiba.