Dini sebeplerden dolayı kedilere dokunmuyorlar, Hz. Muhamed kedi olayı işte, bilen bilir. O mevzu olmasaydı kedi de göremezdiniz.

Ne alaka Allah aşkına ben hayatımda bu kadar saçma sapan bir argüman görmedim. Kedilerin kütle olarak bile zarar verecek bir tarafları yok, ki vermiyorlar da zaten. En fazla tırmalar gider aşı olursun, köpekler direkt öldürüyor.

Bence köpekleri Çin'e satsınlar, en azından iki tarafın da yararına.

Ne alaka Allah aşkına ben hayatımda bu kadar saçma sapan bir argüman görmedim. Kedilerin kütle olarak bile zarar verecek bir tarafları yok, ki vermiyorlar da zaten. En fazla tırmalar gider aşı olursun, köpekler direkt öldürüyor.

ABD ve Avrupa'da seninkisi gibi argüman yok, hepsi toplatılıyor. Bu dediklerini o ülkelerde dile getir bakalım kaale alan olacak mı?

Yoksa ABD ve Avrupa'nın aklı kıt mı?

ABD ve Avrupa'da seninkisi gibi argüman yok, hepsi toplatılıyor. Bu dediklerini o ülkelerde dile getir bakalım kaale alan olacak mı?

Yoksa ABD ve Avrupa'nın aklı kıt mı?

Kedilere bakma olayini muslumanlar bulmadi biliyorsun degil mi? Kedilerin evcillesmesi zaten mutualist bir iliski sebebiyle oldu. Kediler temiz hayvan, cevreye zarari yok. Sevimli olduklari icin insanlar da besliyor iste sokakta. Kopekler oyle degil ki hem suru halinde gezip saldiriyorlar hem de surekli birbirleriyle kavga ediyorlar sesleri gurultuleri bitmiyor.

Kedilere bakma olayini Müslüman'lar bulmadi biliyorsun degil mi? Kedilerin evcillesmesi zaten mutualist bir iliski sebebiyle oldu. Kediler temiz hayvan, cevreye zarari yok. Sevimli olduklari icin insanlar da besliyor iste sokakta. Kopekler oyle degil ki hem suru halinde gezip saldiriyorlar hem de surekli birbirleriyle kavga ediyorlar sesleri gurultuleri bitmiyor.

Arkadaşlar dediklerinizi biliyoruz hali ile, bilgi yazmaya gerek yok.

Konu, gelişmiş ülkelerde olmayan ayrımcılığın burada olmasının nedeninin dini etkene bağlanması. O da din eksenli bir yönetim anlayışımızın ağırlığından. Köpekler sürüymüş, kediler saldırmazmış gibi konuları süper güçler de biliyor neden ayrım yapılmıyor orada?

Arkadaşlar dediklerinizi biliyoruz hali ile, bilgi yazmaya gerek yok.

Konu, gelişmiş ülkelerde olmayan ayrımcılığın burada olmasının nedeninin dini etkisi. O da din eksenli bir yönetim anlayışımızın ağırlığından. Köpekler sürüymüş, kediler saldırmazmış gibi konuları süper güçler de biliyor neden ayrım yapılmıyor orada?
Bunu neden sadece dine bağlıyorsunuz? Dini açıdan kediler evcil hayvan diye geçer lakin kediyi toplamak ile köpeği toplamak arasında dini açıdan fark yok. İkisi de canlı.

Kedilerin zararı yok faydası var ve bu ülkenin binlerce yıldır kültüründe olan bir hayvan. Bahsettiğiniz o "gelişmiş ülkeler" kedileri topladı fareler ile yaşıyor. "Gelişmiş ülkelerin" her yaptığını doğru saymak en büyük hata.

Bunu neden sadece dine bağlıyorsunuz? Dini açıdan kediler evcil hayvan diye geçer lakin kediyi toplamak ile köpeği toplamak arasında dini açıdan fark yok. İkisi de canlı.

Kedilerin zararı yok faydası var ve bu ülkenin binlerce yıldır kültüründe olan bir hayvan. Bahsettiğiniz o "gelişmiş ülkeler" kedileri topladı fareler ile yaşıyor. "Gelişmiş ülkelerin" her yaptığını doğru saymak en büyük hata.
Anadolu'da bu kültürün yaygınlaşmasının en büyük amplifikatörü, kediler ile ilgili hadisler.