16946

Becerikli
Yan sokakta bir düğün var adam davula bam bam vuruyor. İğrenç bir şarkı var arkada da bi' adam kürtçe bir şarkı söylüyor ''vay hele vay he'' falan diyor. Uyuyamıyorum, üst komşumuzun 2 yaşında bebeği var uyuyamıyor. Kocaman sokakta yaşlısı da var. Kulaklığı taktım yine hiçbir fayda etmiyor, camı pencereyi kapatsam içeride sıcaktan bayılsam da kulağımın dibinde gibi. Nefret ediyorum.

Nereye şikayet edebilirim. Gelip ilgilenirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Polislere şikayet edin diyeceğim de pek umursamazlar. Zira açık alanda düğünü yasaklayan kanun yok sadece 23.00-00.00 arasından sonra devam ederse şikayet edebilirsiniz polise. Yine de umursayacakları sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ülkede yaşanmaz, üniversiteyi iyi bölümde kazanıp mesleği alayım arkama bakmadan gideceğim. Vatandaşlıktan da çıkarım, hiç gerek yok. Sıfır hoşgörü. Dibimizdeki camide de günde 5 kez 100 desibel ses geliyor o kadar kötü okuyor ki ev titriyor.
5 sene içinde kaçıp gideceğim bir daha da gelen ne olsun.

Resmen kulağımın dibinde davul bangır bangır çalıyor. Arkada da kürtçe helelelele diyor. Mükemmel ya vallahi mükemmel. İnsanları rahatsız etmede üstlerine yok.
Adamın teki diyelim mesaiye kalmış yorgun argın eve gelmiş. Maruz kaldığı şeye bak, 2. sınıf değil en az 3. sınıf bu ülke.