Şimdi aramanız lazım. Neden bekliyorsunuz o saate kadar? Polis gelse de dağılın diyip gidecek zaten.00:00'a kadar beklerim sövmekten yoruldum. 00:01 olmadan polisi arayacağım. İnsanda huzur falan bırakmadılar.
Detaylar
Kim cevapladı?Gece
Üstün
21-22 gibiydi ki dediğim gibi yalnızca gürültü de değil, silah sıkılıyordu, o yere düşecek yorgun mermilerle ilgili kötü dileklerimi hatırlıyorum. Bazı şehirlerde tamamen yasaklanmıştı bu medeniyet dışı aktivite, bir bakın isterseniz.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Aramanıza gerek yok polisi, bir şey olmayacaktır. Kendi gözümle gördüm, polis gelince damat gidip "abim evleniyorum, bu sefer istisna yapın gideceğiz birazdan" diyorlar, polis ise "iyi tamam ama çok uzun sürmesin lütfen şikayet var" deyip gidiyor. Ne o grup dağılıyor, ne de polis tekrar geliyor. Kimsenin umrunda değil kısacası. Medeniyet falan kalmadığı için ülkede, normal bu.
Polisi veya zabıtayı arayabilirsiniz. Kabahatler Kanunu'nda gürültü cezası kesme yetkisi bu iki kolluk görevlisine verilmiştir.
Polisler biraz abartınca müdahale ediyor. Düğün için çoğunlukla gelmiyorlar bile. Havaya ateş ediyorlar vs. diyebilirsiniz. Zaten oradan ruhsatsız silah çıkmama ihtimali yok. Arada ona da el koyarlar. Ülkeye fayda olur.
Gece
Üstün
Kulaklık takın, yapacak bir şey yok. Sirkiye burası.Başım şişti daha hala bitmedi!
Bu kadar küfürün ardından rahat rahat yaşarlar artık gözleri arkada kalmadı. Allah belanızı versin.