Güncelleme: 10. güne girdik, hala gelen giden teknisyen yok. TurkNet BTK'ya "arıza ıslahı sürüyor, süreç uzayabilir" deyip dosyayı kapatmaya çalışınca BTK'dan ikinci kez itirazı yapıştırdım. Telekom'a açtıkları 36 saatlik iş emrinin süresi çoktan doldu ama ne arayan var ne soran. Bugün hatta anlık bi kopma oldu, santralden portu resetlediler sanırım ama zayıflama hala 27.5 dB'de, hız 7 Mbps sürünüyor. TurkNet uygulamadan yine "tahmini 1 ay sürebilir" şablonu atmış, uzaktan resetle kablo ezilmesinin düzelmeyeceğini belirttim. BTK'nın yasal cevap süresini bekliyorum, gelişme olursa yazarım.

Güncelleme: BTK şikayetim çözümsüz kapatılınca belgeleri, 25 dB zayıflama gösteren modem loglarını ve TT iş emrini ekleyerek TÜBİS (Tüketici Hakem Heyeti) başvurusunu resmen yaptım. Hem fiziksel onarım hem de arızalı geçen günlerin 12 aylık peşin abonelik süremin sonuna eklenmesini talep ettim. Bu arada bugün binaya başka bir dairenin kurulumu için TT saha personeli geldi; binaya kadar 50 Mbps sağlam sinyalin ulaştığını bizzat gördüm, o sırada yanımıza gelen bir komşum da kazıdan beri internetsiz olduğunu söyleyince iç tesisat iddiaları tamamen çürümüş oldu. Binada sağlam perler olduğunu, genel bir kazı onarımı beklenmeden doğrudan dolap ve ankastre üzerinden sağlam pere aktarma yapılması gerektiğini TurkNet destek kaydına ilettim. Gelişme oldukça yazacağım.

Altyapı sorgulattığımda da sonuçlar böyle.

Eki Görüntüle 283896
Sizden ses çıkmayınca herhalde benim gibi çoktan halletmiştir cola-kahveyle işini diyordum , ne demek şimdiye kadar kimsenin gelmemesi, bir de üzerine utanmadan 1 ay sürebilir, o zaman ben iyi denk gelmişim hem de defalarca , umarım en kısa sürede halledersiniz.