Kusura bakmayın ama böylesine cühela çukurunda yaşamak zorunda mısınız? Yok efendim uykusuzluktan, yok efendim üşütmüşsün, yok efendim kas sıkışması, ne oluyor, alo? Hekim kesilmeyin. Ha, birde kesin kalp krizi teşhisi koyan arkadaşlar, ne yaşıyorsunuz?

Konu sahibi, gelelim sana, genelde sol kolda ağrı ve uyuşukluk birlikte seyrederse sıkıntıya işaret edebilir. Buna birde göğüs ağrısı eklenirse kötü bir durum. Ama yine de bilemeyiz. Çoğunlukla gaz sıkışmasından kaynaklı olur eğer kalp ile ilgili bir problem yok ise. Kalp ile ilgili bir problem var ise de sebebi düzensiz ritimler olur ilk etapta. Buna da Aritmi diyoruz. Zamanla kendini gözlemle ve durumunun kötüye gidip gitmediğini kontrol et. Ayrıca ailede kalp öyküsü olup olmadığını öğrenelim. Ardından hastaneye gidip ekg, solunum testi falan verebilirsin.

Kusura bakmayın ama böylesine cühela çukurunda yaşamak zorunda mısınız? Yok efendim uykusuzluktan, yok efendim üşütmüşsün, yok efendim kas sıkışması, ne oluyor, alo? Hekim kesilmeyin. Ha, birde kesin kalp krizi teşhisi koyan arkadaşlar, ne yaşıyorsunuz?

Konu sahibi, gelelim sana, genelde sol kolda ağrı ve uyuşukluk birlikte seyrederse sıkıntıya işaret edebilir. Buna birde göğüs ağrısı eklenirse kötü bir durum. Ama yine de bilemeyiz. Çoğunlukla gaz sıkışmasından kaynaklı olur eğer kalp ile ilgili bir problem yok ise. Kalp ile ilgili bir problem var ise de sebebi düzensiz ritimler olur ilk etapta. Zamanla kendini gözlemle ve durumunun kötüye gidip gitmediğini gözlemle. Ayrıca ailede kalp öyküsü olup olmadığını öğrenelim. Ardından hastaneye gidip ekg, solunum testi falan verebilirsin.
Doktora gittiğimde kalp ritmin çok düzensiz demişti ilaç verdi sonra.