Bende bu heriften nefret ediyorum ya. Tam bir Kadıköy-Cihangir solcusu hesabı. Bol bol SJW içeriyor. Blocklamıştım.
Instagram kapanınca sevinen tayfadan hiçbir farkınız yok. Bugün bu adama erişim engeli getirildi, yarın düzgün de olsa solcu haber sayfalarına yapılacak. Ah, ne zaman öğreneceksiniz? Sizi etkilemese bile aslında her konuda birbirimizin arkasında durup, bize de sıra gelmemesi için savunmamız gerekiyor. Ama maalesef sevinenler var. Bu halkla hiçbir şey olmaz algısı mı oluşmuş? Kardeşim, bu ülkede her gün bir kıza taciz, tecavüz olmuyor mu? Yanlış bir teyit almış olabilir.

Instagram kapanınca sevinen tayfadan hiçbir farkınız yok. Bugün bu adama erişim engeli getirildi, yarın düzgün de olsa solcu haber sayfalarına yapılacak. Ah, ne zaman öğreneceksiniz? Sizi etkilemese bile aslında her konuda birbirimizin arkasında durup, bize de sıra gelmemesi için savunmamız gerekiyor. Ama maalesef sevinenler var. Bu halkla hiçbir şey olmaz algısı mı oluşmuş? Kardeşim, bu ülkede her gün bir kıza taciz, tecavüz olmuyor mu? Yanlış bir teyit almış olabilir.
Ben fikrimi belirttim sadece. Sevmediğim için blocklamıştım. Hesabının kapalı kalması benim umurumda değil.

Tamamen yalan ağızlarına yuva yapmış bu sayfanın. Ment atan herkesi engelliyolar. Tamamen algı canavarları.
Aynen öyle. Adamlara yanıt verdim 'demli çay vereyim sana' diye ve adam beni blockladı. Kullanmadığım bi twitterdı zaten. Yenisini açınca ilk iş bunu blockladım.

O sırada beni engelleyip sonradan kaldıran, ben hala postlarının altında eleştiriyorum diye tekrar bloklayan sağcı gazete::hehehe:
Bak o da blocklu bende.

Doğru haber yapmayan tamamen algı haberler yapan sayfanın kapanmasına niye üzüleyim? Platforma engel gelmiyor hesaba engel geliyor. Tabii niye yapıldığını biliyoruz ama isabet olmuş.

Doğru haber yapmayan tamamen algı haberler yapan sayfanın kapanmasına niye üzüleyim? Platforma engel gelmiyor hesaba engel geliyor. Tabii niye yapıldığını biliyoruz ama isabet olmuş.

Sağcı gazete yapmıyor mu? Eğer adil bir şekilde yapılmıyorsa hiç yapılmasın.

En basit örnek:

Yalan mı bu haber yani anlayamadım?