1

178

Ziyaretçi
1. bölümü yayınlandı. Bana kalırsa şu an manga ile uyumlu şekilde ilerliyor bazı sahneler hariç. Büyük bir savaş gerçekleşmese de ilk bölümlerden efektler ve çizimler hoş gibi duruyor.

Sizin bölüm hakkında yorumlarınız nelerdir?

1. bölümü yayınlandı. Bana kalırsa şu an manga ile uyumlu şekilde ilerliyor bazı sahneler hariç. Büyük bir savaş gerçekleşmese de ilk bölümlerden efektler ve çizimler hoş gibi duruyor.

Sizin bölüm hakkında yorumlarınız nelerdir?
İzlemedim daha, zaman geçirmek için izleyeceğim sadece.

Sezon finali yapınca izlerim.

Karakter adlandırmaları ve seslendirmeler hangi dilde olmuş? Malum kore yapımı çizgi romandı.

İlk bölüm çok güzel duruyor, çizimi tarzı falan da çok hoş. İleride sahneleri nasıl gözükecek şimdiden merak etmeye başladım. Umarım kısa tutmak için çaba harcamazlar, mangada pek çok sahnede LNovel'inde olan tonla diyalog yoktu, hadi o manga diyelim, umarım animesinde dolu dolu içerik verirler.

Sezon finali yapınca izlerim.

Karakter adlandırmaları ve seslendirmeler hangi dilde olmuş? Malum kore yapımı çizgi romandı.
Animesini Japon firması yapıyor. Seslendirme Japonca, isimlendirmeler falan aynı kalmış tabi, onlar değişse çok saçma olmaz mıydı?

Popüler bir çok işi olan bir stüdyo, buradan bakabilirsin.

Son düzenleme:
Ainz Ooal Gown'dan sonra en sevdiğim MC'dir Sung. İlk bölüm güzeldi. Umuyorum ki bozulmadan ilerler. Asla ve asla Webtoon'dan kopmamaları lazım. Ve sonuna kadar işlemeleri lazım. Hatta finaldan sonraki ekstraları bile vermeleri lazım. Artık kaç sezon olur bilmiyorum ama uzunluk dengesini de iyi tutturmaları lazım. Çünkü güzel yapılırsa efsaneler arasına girebilecek bir seri. Aslında bu seriyi MAPPA'nın ya da Ufotable'ın yapmasını daha çok isterdim. Bakalım göreceğiz.