TYT
Türkçe: 30D 10Y Mat: 36D 0Y Sosyal: 16D 3Y FKB: 20D 0Y

Ayt
Mat: 40D 0Y FKB: 37D 3Y (her dersten 1 yanlış)

10. sınıfın yazında herkes TYT'yi bitirmeyi planlıyor zaten 😁
Deneyimlerini bizimle paylaştığın için teşekkürler. Bu netler yaklaşık hamda 6200, TYT'de 23100 sıralamaya tekabül ediyor. Umarım bundan sonraki hayatın da sevdiklerinle beraber sağlık ve başarıyla geçer.

Temel olmadan, ders geçmişi olmadan 120 günde 10K çok uçuk. Maymun maymun 120 gün kalana kadar yatıp da son 120 gün kitap açarak 100 kişiden 99'u bu sıralamayı yapamaz. Eline sağlık. İlla ki vardır geçmişin. Son 120 gün kaldı, 11 tekrarımı yarıladım. TYT geçen senenin sınavına dün girfim, 95 net geldi. TYT çok iyi olmasa da AYT'me güveniyorum. Seni de AYT baya öne çekmiş. Maşallah.

Kolun kaç CM?

Evet diğer arkadaşların matematik kasması iyi olacaktır. Ben arkadaşlar için çalışma temposu nasıl olmalı diye sormuştum.
Eksiklerini kapatıp netlerini yükseltmek için elden ne geliyorsa yapman lazım. Hayatını bir süreliğine YKS'den ibaretmiş gibi görüp çalışmak, burada soyutlanmak kadar radikal bir şeyden bahsetmiyorum. Herkesin stili farklı olsa da odağı bu dediklerimde olunca beklenmedik talihsizlikler yaşanmadığı sürece benzer sonuçlar elde edecektir.

Temel olmadan, ders geçmişi olmadan 120 günde 10K çok uçuk. Maymun maymun 120 gün kalana kadar yatıp da son 120 gün kitap açarak 100 kişiden 99'u bu sıralamayı yapamaz. Eline sağlık. İlla ki vardır geçmişin. Son 120 gün kaldı, 11 tekrarımı yarıladım. TYT geçen senenin sınavına dün girfim, 95 net geldi. TYT çok iyi olmasa da AYT'me güveniyorum. Seni de AYT baya öne çekmiş. Maşallah.

Kolun kaç CM?
Hocam şöyle söyleyeyim bizim sınıfın sınava son gün çalışıp 90 alan ama arkadaşlarını ikna edemeyen öğrencisi bendim, bu planlı çalışmamdan önce sınavlara son akşam ya çalışır ya çalışmazdım ama temelimi zaten ilk gönderide yazdığım youtube kanallarından inşa ettim. Bir insan çalışmadan nasıl AYT sayısalı halledebilir ki? Kolumu hiç ölçmedim :rolleyes:

Anladığım kadarıyla sayısalsınız. Genel olarak diğer arkadaşlar için soruyorum. EA'lar için kalan süreçte ne öneriyorsunuz?
Hocam EA konusunda malesef pek bir bilgim yok ama EA'tan da kayda değer bir sıralama yapmıştım. Büyük ihtimalle AYT Matematiğe değer verdiğim içindir.

Hocam şöyle söyleyeyim bizim sınıfın sınava son gün çalışıp 90 alan ama arkadaşlarını ikna edemeyen öğrencisi bendim, bu planlı çalışmamdan önce sınavlara son akşam ya çalışır ya çalışmazdım ama temelimi zaten ilk gönderide yazdığım YouTube kanallarından inşa ettim. Bir insan çalışmadan nasıl AYT sayısalı halledebilir ki? Kolumu hiç ölçmedim :rolleyes:

Hocam EA konusunda maalesef pek bir bilgim yok ama EA'tan da kayda değer bir sıralama yapmıştım. Büyük ihtimalle AYT matematiğe değer verdiğim içindir.

Aynı kanalları EA olan arkadaşlar için de önerir misiniz?