Günaydın. Asla yeni bir mevzu değil. Yıllardır Intel vs AMD, NVIDIA vs AMD, Apple vs Samsung ve Mercedes vs BMW şeklinde çok tartışma var. Hepsini kullandım çok şükür fanboy olacak kadar hayatsız olmadım. Hangisi benim gözümde ileri geçti ise bir sonraki sefer o markayı tercih ettim. İleriye geçmesine gerek bile yok. Hangisi benim isteklerime yanıt veriyor ise onu kullanmak yine mantıklı. Fakat insanlar kullanamadığı ve parası olmadığı için satın almak için belli ki riske girmek istemiyor ve almıyor. İnternetteki yorumları bile okuduğunda inanmayıp yine kendi bildiği yoldan devam ediyor. Bunu bizzat yaşanan bir olay ile örneklendirebiliriz. Ben Intel işlemciden AMD işlemciye geçtiğimde çevremdeki birkaç kişi ' Neden AMD aldın? ', ' AMD ısınıyor ', ' AMD stabil değil ' gibi birçok şey söyledi. Fakat ben en ufak bir diyaloğa girmedim. Çünkü kişi parasının olmamasını geçtim hayatında eline bile alamadığı için internette kendi kullandığı marka hakkındaki acı gerçeklere de inanmak istemiyor. Bu kişilere ne anlatırsan anlat peygamber bile çağırsan daima kendi bildiğini okumaya devam edecek. Olay bundan ibaret.