pawEn

Üstün
Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Evet... Bu durum daha ne kadar sürecek bilmiyorum ama gerçekten neredeyse her konu tartışmaya/kavgaya eviriliyor. Belli başlı kişiler var ya babamın malı ya düşmanımın eli diye marka savunan. Çok ciddiyim, artık sıkılmadık mı?
Yani her iki firmanın kartına da o kadar para verip, sisteme takip sorun yasamak evet oldukça sinir bozucu ama nedense her zaman bir konuda bu kavgaya dönüşüyor. Yahu arkadaş ben bunu deneyimledim, önermiyorum, beni hayattan soğuttu dersin olur biter. Ne diye sorun yaşamayanı da kendinle bir tutup kavga ediyorsun ki? 1000 kişi varsa X kullanan, 3 kişi yaşadıysa hepsini de sorunlu görüyor. Sırf o markayı savunmak için mantık dışı ne varsa söyleyeni gördüm. Gerçekten bu kavgaların kabak tadı verdiğini düşünüyorum artık.

Bu konu bir sitemden çok aklımdakileri yazıya dökme konusudur. Öylesine acilmiş bir konudur. Kimseye bir iğneleme yapmamaktayım.

Bir markayı, partiyi, nesneyi, fikri...Ne olursa olsun, körü körüne savunmak cahillik belirtisidir. Karşıt argümanla gelindiğinde eğer yanlışsan fikrinde ısrarcı olmak yerine durumu ve hatalı olduğunu kabul etmek ise erdemdir. Mesaj bu kadar.

Evet... Bu durum daha ne kadar sürecek bilmiyorum ama gerçekten neredeyse her konu tartışmaya/kavgaya evriliyor. Belli başlı kişiler var ya babamın malı ya düşmanımın eli diye marka savunan. Çok ciddiyim, artık sıkılmadık mı?
Yani her iki firmanın kartına da o kadar para verip, sisteme takip sorun yasamak evet oldukça sinir bozucu ama nedense her zaman bir konuda bu kavgaya dönüşüyor. Yahu arkadaş ben bunu deneyimledim, önermiyorum, beni hayattan soğuttu dersin olur biter. Ne diye sorun yaşamayanı da kendinle bir tutup kavga ediyorsun ki? 1000 kişi varsa X kullanan, 3 kişi yaşadıysa hepsini de sorunlu görüyor. Sırf o markayı savunmak için mantık dışı ne varsa söyleyeni gördüm. Gerçekten bu kavgaların kabak tadı verdiğini düşünüyorum artık.

Bu konu bir sitemden çok aklımdakileri yazıya dökme konusudur. Öylesine acilmiş bir konudur. Kimseye bir iğneleme yapmamaktayım.

AMD patlıyor diyeni vardı :D

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar "sadece benim başıma bir aksilik gelmiş olabilir, milyar dolarlık firmaların her kullanıcısı sıkıntı yaşasa milyar dolarlık olamaz" diye düşünmediği için bu tür saçmalıkların olması gayet normal. Bu forumdaki bazı arkadaşların dediklerini ciddi alırsak AMD alınmaz, hiçbir kargo firması(UPS dışında) kullanılmaz, Sinerji, gaming.gen.tr, PcKolik, Teknobiyotik, İtopya, Vatan Bilgisayar, GameGaraj ve aklıma gelmeyen hiçbir firma kullanılmaz çünkü hepsinde sıkıntı yaşayan 1 kişi var. İlk insanlar gibi madenden silikon kazarak kendi teknolojik parçalarımızı üretmemiz gerekir.

Yok hocam ya patlamaz TDP'si 200W fosil karti 300W Turbox PSU ile kullanacağım ben ama sistem giderse AMD suçlu.

Al işte. Yine...

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada da kavga birazdan çıkar. Adam "Ben GamePower kullanıyorum, memnunum" diyor. Başkası gelip yorumu alıntılıyor ve "GamePower rezil, çöp, berbat, patlamaya hazır C4. Şurası şöyle, burası böyle" diye yazıyor. Yok, "R7 bunu böyle ezer," yok "Intel varken AMD alınmaz," yok "Intel kapatılsın, sadece AMD kalsın da fiyatlar düşsün" falan filan. Başkalarının ürünlerine laf etmeye ve körü körüne saçma sapan şeyleri savunmaya bayılıyoruz. Düşünmeden konuşmakta üstümüze yok.

Bir de tartıştığımız kişiler aynı. 3-4 tane forum üyesi. Aynı konuyu 40 kere tartıştığımız için bir şey demeye gerek yok anlaşamıyoruz çünkü.