Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Elinden geldiğince çalış. En azından denemeden pes etmemiş olursun. 200k zor bir sıralama değil. Odaklanırsan ve çok çalışırsan gelme ihtimali var.
Ne dusunecekler ya başkaları için mi okuyacaksın? Kafani egeceksin, ailenden az biraz laf isiteceksin ama kendini akrabaya falan yedirmeyeceksin.
Onlar okuyan adam olsa bunu demezlerdi bence. Her neyse, mezuna kalsanız da yine calisacaksiniz. Bir an önce asılmaya bakın.Hocam maalesef bizim akrabaların düşüncesi: Okumayan adam olamaz.
Elinden geldiğince çalış. En azından denemeden pes etmemiş olursun. 200k zor bir sıralama değil. Odaklanırsan ve çok çalışırsan gelme ihtimali var.
Onlar okuyan adam olsa bunu demezlerdi bence. Her neyse, mezuna kalsanız da yine calisacaksiniz. Bir an önce asılmaya bakın.
Hocam dershanede önde başlamıştım da yanlış yazılmış ben agustostan beri düzenli çalışıyorum sadece çalısıyorum yine de sanırım dersleri kafam almıyor yapamayınca moralim bozuluyor.
Yapamıyorum değil nasıl yaparım de. Son zamanlardaki net düşüklüğün yüksek ihtimal dikkat dağınıklığından. Dikkatini dağıtan şeyi bul önce.