Ubuntu basit çünkü. İlk Linux kullandığımda ben de Ubuntu kullanıyordum. Sonrasında Fedora'ya geçtim. Amaç son kullanıcıya hitap edecek bir Linux dağıtımı.
Ubuntu basit çünkü. İlk Linux kullandığımda ben de Ubuntu kullanıyordum. Sonrasında Fedora'ya geçtim. Amaç son kullanıcıya hitap edecek bir Linux dağıtımı.
Arkadaşlar ne kadar zamandır bilgisayar kullanıyor ve teknolojiyle ilgileniyorsunuz bilmiyorum ama son kullanıcı demek her zaman cahil demek değildir. Eline Xiaomi ver Xiaomi'yi öğrenir iPhone ver iPhone'u öğrenir bu böyledir.
Ubuntu bana daha basit gelmişti. En büyük problemi saçma sapan yazılımlarla içinin dolu olması. Zaten Fedora'yı seçtim. Ubuntu önüme gelse kullanmam şu an.
Gazebo Classic 11 gerekiyor arkadasima. Ubuntu 22.04'te tek satir kodla yuklenebiliyor. Fedora icinse sitesinde soyle bir sey var ancak Gazebo 8 diyor. Bana Ubuntu gibi tek satirda Gazebo 11'i Fedora'ya yuklemenin bir yolunu bulur musun? Muhtemelen bulamazsin. Benim dedigim de bu iste. Her program onceligi Ubuntu'ya verir.
Bu arada ne olursa olsun Linux kullanmam mümkün değil şu anda. Kullandığım Pluginler Linux'ta bulunmuyor. Onu geçtim ses kartımın sürücüsü bile yok Nasıl çözebileceğimi bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim.
Bu arada ne olursa olsun Linux kullanmam mümkün değil şu anda. Kullandığım Pluginler Linux'ta bulunmuyor. Onu geçtim ses kartımın sürücüsü bile yok Nasıl çözebileceğimi bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim.