Bendeki eklentide yok bu ozellik. XFCE'de oluyordu diye hatirliyorum.Bu attığın fotoğrafta alt barı iki üç satırlı yapabiliyor musun mesela?
Detaylar
Kim cevapladı?Red Flag olan ne? Workstation sadece adlandırma bazında öyle duruyor. Düz desktop user için tamamen uygun bir sürüm.Red Flag. Başka öneri yoksa Ubuntu'yu seçeceğim gibi.
Aynı her program Fedora'ya da destek veriyor, Ubuntu sırf serverlarda kullanılıyor diye boş boş abartılıyor. Çöp bir işletim sistemi.Maalesef her program ilk o "cop"e destek veriyor. Burada son kullanici onemli.
Windows'un Linux versiyonu Ubuntu'nun bu kadar oy alması üzücü ne yalan söyleyeyim. Pop!_OS iyidir.
Ubuntu basit çünkü. İlk Linux kullandığımda ben de Ubuntu kullanıyordum. Sonrasında Fedora'ya geçtim. Amaç son kullanıcıya hitap edecek bir Linux dağıtımı.
Fedora da Ubuntu kadar basit, düz GNOME işte.Ubuntu basit çünkü. İlk Linux kullandığımda ben de Ubuntu kullanıyordum. Sonrasında Fedora'ya geçtim. Amaç son kullanıcıya hitap edecek bir Linux dağıtımı.
- Makaleler
- 7
Arkadaşlar ne kadar zamandır bilgisayar kullanıyor ve teknolojiyle ilgileniyorsunuz bilmiyorum ama son kullanıcı demek her zaman cahil demek değildir. Eline Xiaomi ver Xiaomi'yi öğrenir iPhone ver iPhone'u öğrenir bu böyledir.
Ubuntu bana daha basit gelmişti. En büyük problemi saçma sapan yazılımlarla içinin dolu olması. Zaten Fedora'yı seçtim. Ubuntu önüme gelse kullanmam şu an.
- Makaleler
- 3
Gazebo Classic 11 gerekiyor arkadasima. Ubuntu 22.04'te tek satir kodla yuklenebiliyor. Fedora icinse sitesinde soyle bir sey var ancak Gazebo 8 diyor. Bana Ubuntu gibi tek satirda Gazebo 11'i Fedora'ya yuklemenin bir yolunu bulur musun? Muhtemelen bulamazsin. Benim dedigim de bu iste. Her program onceligi Ubuntu'ya verir.Aynı her program Fedora'ya da destek veriyor, Ubuntu sırf serverlarda kullanılıyor diye boş boş abartılıyor. Çöp bir işletim sistemi.
Gazebo : Tutorial : Debian, Fedora, Arch or Gentoo
The Gazebo robot simulation
Bu arada ne olursa olsun Linux kullanmam mümkün değil şu anda. Kullandığım Pluginler Linux'ta bulunmuyor. Onu geçtim ses kartımın sürücüsü bile yok
Nasıl çözebileceğimi bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim.
Arch Linux gibi güncel bir dağıtıma bakın. Orada belki driver vardır.Bu arada ne olursa olsun Linux kullanmam mümkün değil şu anda. Kullandığım Pluginler Linux'ta bulunmuyor. Onu geçtim ses kartımın sürücüsü bile yokNasıl çözebileceğimi bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim.
Arch Linux gibi güncel bir dağıtıma bakın. Orada belki driver vardır.
Maalesef. Windows destekli sadece.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-