Ubuntu'yu seçeceğim aklıma gelmezdi, şu 4 arasında en iyisi Ubuntu bence diğerlerinin hiçbiri son kullanıcıya hitap etmiyor bence.
Bu 4'ü dışında Linux Mint de olabilir.
Bu 4'ü dışında Linux Mint de olabilir.
Buyuk sikinti oluyor bu, ozellikle gaming laptoplarda. Sessiz moda alamiyorsun, fanlar boguruyor. Performans moduna cekemiyorsun, surunuyorsun... Maks. pil sarjini ayarlamasi bile nasil yapilir bilmem.Çoğu laptopun ozel Control Center benzeri araçları Linux'a yok.
Aslında Tuxedo Control Center diye bir yazılım var, işlemciyi sınırlayabiliyorsun, fan hızını ayarlayabiliyorsun, klavye RGB ışıklandırmalarını değiştirebiliyorsun ancak şöyle bir sorun var: Her sistemi desteklemiyor mesela benim laptopda ne fan kontrol ediliyor ne de RGB.Buyuk sikinti oluyor bu, ozellikle gaming laptoplarda. Sessiz moda alamiyorsun, fanlar boguruyor. Performans moduna cekemiyorsun, surunuyorsun... Maks. pil sarjini ayarlamasi bile nasil yapilir bilmem.
Bazi abiler fan kontrol icin kendi caplarinda bir seyler yapiyor ama ne kadar saglikli bilmiyorum. Performans modlari nasil calisir?
Benim laptopum icin sag olsunlar GNOME eklentisi yapmislar. Onu kullaniyorum.Buyuk sikinti oluyor bu, ozellikle gaming laptoplarda. Sessiz moda alamiyorsun, fanlar boguruyor. Performans moduna cekemiyorsun, surunuyorsun... Maks. pil sarjini ayarlamasi bile nasil yapilir bilmem.
Bende performans sorunlari vardi mesela. Epey ugrasmistim ama cozuyorsun.Bazi abiler fan kontrol icin kendi caplarinda bir seyler yapiyor ama ne kadar saglikli bilmiyorum. Performans modlari nasil calisir?
Sonra da her konuda Windows'a camur atiyorsun. Boyle ugrassan pencerelerinde de sorun olmaz birader.
Windows'ta cozemedigim icin sovmus olabilir miyim? Cozsen bile 1 hafta sonra guncelleme daha da bozuyor.Sonra da her konuda Windows'a camur atiyorsun. Boyle ugrassan pencerelerinde de sorun olmaz birader.
Bu attığın fotoğrafta alt barı iki üç satırlı yapabiliyor musun mesela?
Bilgisizliktendir. En popüler distro diyedir
Windows'un Linux versiyonu Ubuntu'nun bu kadar oy alması üzücü
Cunku konuda talep edilen Windows'un Linux versiyonu