Koneko Toujou
Üstün
Gigabyte B450M S2H anakarta sahibim. Şu anda F64 versiyonunda bir BIOS yüklü. Sitesinden baktığımda F66 sürümünün yayınlandığını gördüm. Bu sürüme geçmezsem maksimum ne kaybedebilirim? Bir dezavantajı olur mu?
Son AM4 anakartlara cikan BIOS'lar artik BIOS gelistirmesinden ziyade sadece AGESA guncellemelerini iceriyor. Yeni cikan CPU'lardan birini takma fikriniz yoksa da sizi ilgilendiren bir şey yok pek. Ha tabii yine Changelog'a bakmak lazim belki gelistirme de vardir.
Guvenlik aciklarini fixleyen seyler de iceriyor aslinda guncellenirse iyi olur.R5 5600 var bunun da üstüne uzun bir süre çıkacağımı düşünmüyorum.
Açıklamaya bunları yazmışlar da şahsen ben de çok bir farklılık göremedim.
- Checksum: 82CF.
- Update AMD AGESA V2 1.2.0.b
- Fix AMD Processor vulnerabilities Security.
- Addresses potential UEFI vulnerabilities. (logofaıl)
Guvenlik aciklarini fixleyen seyler de iceriyor aslinda guncellenirse iyi olur.
Güvenlik açıkları kapatma güncellemesi, bu güncellemeleri atlamadan güncellemen tavsiyemdir. Dezavantajdan fazla avantajlı olurlar. Bulunduğun şehirin elektrik kesinti tarihlerini kontrol et ve senin bölgende sıkıntı yoksa güncellemeye başla.R5 5600 var bunun da üstüne uzun bir süre çıkacağımı düşünmüyorum.
Açıklamaya bunları yazmışlar da şahsen ben de çok bir farklılık göremedim.
- Checksum: 82CF.
- Update AMD AGESA V2 1.2.0.b
- Fix AMD Processor vulnerabilities Security.
- Addresses potential UEFI vulnerabilities. (logofaıl)
Güvenlik açıkları kapatma güncellemesi, bu güncellemeleri atlamadan güncellemen tavsiyemdir. Dezavantajdan fazla avantajlı olurlar. Bulunduğun şehirin elektrik kesinti tarihlerini kontrol et ve senin bölgende sıkıntı yoksa güncellemeye başla.
Hangi şehirde yaşıyorsun özel değilse sorabilir miyim?Vallahi buralarda hiç haber vermeden elektriği kesiyorlar kestikden sonra geleceği saati internete giriyorlar onu da yanlış giriyorlar. O yüzden tamamen 6 ve 7. hislerime göre hareket edeceğim.
Hangi şehirde yaşıyorsun özel değilse sorabilir miyim?