Son zamanlarda çıkan Windows 7 sevdası

Birisi Windows 7 Ultra yapıyor, birisi kernel geliştirip tekrar kullanıma sunacağını söylüyor, nedir bu Windows 7 sevdası? Ben anlayamadım, insanlar neden güncel Windows kullanmıyor?

Hocam olaylar aslında şöyle başladı bizim yapma amacimizi da açıklıyor. Bu ultracı eleman insanları dolandirip üstüne para kazanması biz Windows sevenler olarak hoş karşılanmadı ve forumda bayağı bayağı konuşuldu. Bu kernel mevzusu da insanların bu Ultra yerine ücretsiz ve vaatleri karşılayan ISO'yu kullanabilmesidir.

Birisi Windows 7 Ultra yapıyor, birisi kernel geliştirip tekrar kullanıma sunacağını söylüyor, nedir bu Windows 7 sevdası? Ben anlayamadım, insanlar neden güncel Windows kullanmıyor?

Bu salak çocuk Windows 7 Ultra'yı çıkarınca dalga geçtik falan sonra arkadaşlar dedi büyüklük bizde kalsın, kernel yazalım diye öyle yani hepsi bu kadar. Bir de zevk alıyoruz konuşmaktan

O kadar eski ve güvenlik güncelleştirmeleri almayan bir Windows sürümünü kullanmak tek başına güvenlik riskidir, herhangi bir hesabınızın şifresini girerken bile ateşle oynuyorsunuzdur.

Ayrıca şu an Windows 7 hala aşağı yukarı hemen hemen her işte çalışır vaziyette olabilir ama en geç 5 sene içerisinde kullanmayı bırakmak zorunda kalacaksınız, özellikle tüm popüler internet tarayıcılarının güncellemeleri kestiğini düşününce. Şu an Windows XP'ye kurulabilen tarayıcılar güncel olmadığından ve güncel teknolojilere uyumlu olmadığından modern web sitelerinin yarısından çoğunu açamıyor. Aynısı en geç 5 yıla Windows 7'nin de başına gelecek.

Windows 7 artık öldü sıra şimdi Windows 10'da. Bu saatten sonra hâlâ Windows 7 ile uğraşmak yerine en azından gereksinim istemeyen Windows 10'a geçseniz.

Extended Kernel herhalde hazır repodaki dosyaları ISO'ya atıp veriyor gibi. Dolaptaki yemeği ısıtmak gibi.

Gerçi Windows 7 için olan repolar çok alfa aşamasında olup uzun süredir güncelleştirilmediğinden çok iyi olacağını düşünmüyorum. Çalışsa kardır yine. Ama gereksiz proje.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…