11'in kötü olmasıyla bu dönem milleti iyice sıktı, biraz geçmişe dönmek ilginç geliyor o yüzden.Birisi Windows 7 Ultra yapıyor, birisi kernel geliştirip tekrar kullanıma sunacağını söylüyor, nedir bu Windows 7 sevdası? Ben anlayamadım, insanlar neden güncel Windows kullanmıyor?
Detaylar
Kim cevapladı?tear
Üstün
- Makaleler
- 34
@Silinen üyeBirisi Windows 7 Ultra yapıyor, birisi kernel geliştirip tekrar kullanıma sunacağını söylüyor, nedir bu Windows 7 sevdası? Ben anlayamadım, insanlar neden güncel Windows kullanmıyor?
Boomer projesi.
Physic
Üstün
Extended kernel herhalde hazır repodaki dosyaları ISO'ya atıp veriyor gibi. Dolaptaki yemeği ısıtmak gibi.
Gerçi Windows 7 için olan repolar çok alfa aşamasında olup uzun süredir güncelleştirilmediğinden çok iyi olacağını düşünmüyorum. Çalışsa kardır yine. Ama gereksiz proje.
Halihazırda güncel geliştirilen birkaç proje var hocam. Onları kullanıyoruz.
Sıfırdan kernel yazmak hiç kolay değildir. Bu geliştiriciler de genelde tek kişi değiller.
Birisi Windows 7 Ultra yapıyor, birisi kernel geliştirip tekrar kullanıma sunacağını söylüyor, nedir bu Windows 7 sevdası? Ben anlayamadım, insanlar neden güncel Windows kullanmıyor?
İnsanlar yeni Windows sürümlerini sevmiyor diye olabilir. Hem performans hemde garip seçimler yüzünden, Windows son 10 yıldır düşüşe geçmeye başladı. Windows 10 berbat çalışıyor diye Linux'a geçtim. Ama berbat çalışmasa bile zorunlu olmadıkça kullanmam artık.
erenahmett
Başarılı
- Makaleler
- 1
Hocam sistemi iyi olmayan bilgisayarlar için en azından stabilizasyonu daha üst sürümlere göreciyiydi stabil çalışırdı çok sıkıntı çıkarmazdıWindows 7 çok mu stabildi? Windows Update 1 defa hatasız çalışmazdı tam delirmelik.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Ben anlayamadım insanlar neden güncel Windows kullanmıyor.
Ben kendi adıma konuşacağım. Güncel Windows işletim sistemlerine sistemim yetişmiyor maalesef. Yenisini alana kadar eski sistemde durmak zorundayım. Asıl bu kadar radikal davranan Microsoft'a sormak lazım.
- Makaleler
- 1
Ben kendi adıma konuşacağım. Güncel Windows işletim sistemlerine sistemim yetişmiyor maalesef. Yenisini alana kadar eski sistemde durmak zorundayım.
Bir sistemin Windows 10 32-bit'i çalıştıramaması için gerçekten çok eski ve güçsüz olması gerek. Böyle bir sistem çoğu internet sayfasını bile sorunsuz yükleyemez.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Bu söylediğiniz işletim sisteminin desteği bitmedi mi?
- Makaleler
- 1
Bu söylediğiniz işletim sisteminin desteği bitmedi mi?
Windows 10 ve Windows 11'in tüm sürümlerinin desteği hala devam ediyor.
Yeni konular
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
-
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı