Detaylar
Kim cevapladı?CyHaN_Atalay
Uzman
Bahsettiğin şey bizdeki itibarıydı. Tamam bu tür vahşet içerikli bir oyunda sansür olması da oynanış, hikaye, grafik kadar çok önemli bir etken olabiliyor orası da ayrı. Lakin temelde yine iyi bir oyun tasarlanmış zaten.Ready or Not sansür güncellemesinden sonra bendeki yerini kaybetti. Tabi modlarla yine eski haline çevrilebiliyor.
Drwenski
Uzman
Evet iyi bir oynanışı var buna lafım yok. Fakat oyunu oynarkenki şahit olunan olayların vahşet içeriğini açıkça sunması oyuncuyu oyuna daha çok çekiyordu.Bahsettiğin şey bizdeki itibarıydı. Tamam bu tür vahşet içerikli bir oyunda sansür olması da oynanış, hikaye, grafik kadar çok önemli bir etken olabiliyor orası da ayrı. Lakin temelde yine iyi bir oyun tasarlanmış zaten.
CyHaN_Atalay
Uzman
Birde modlarla bunun düzeltilebilmesi de bu sansür etkisini tamamen ortadan kaldırıyor. Saymaya bile gerek yok oyunu oynamayacak kadar. Hani ne olur geliştiricilere falan laf edersin. Hani oyunu satın alırken de yine geliştiricilere destek oluyorsun ama en azından böyle güzel bir oyunu, bu kadar gelişmiş yapay zekayı yapabilmek ve üstüne resmi olarak Türkçe eklemeleri gibi gibi etkenlerden yine iyi bir şeyleri hakkettiklerini düşünüyorum. Şu sansür olayı gelmeseydi keşke ama yapacak bir şey yok hatasız kul olmazmış.Evet iyi bir oynanışı var buna lafım yok. Fakat oyunu oynarkenki şahit olunan olayların vahşet içeriğini açıkça sunması oyuncuyu oyuna daha çok çekiyordu.
win8.1 mağduru
Uzman
--------
Son düzenleme:
CyHaN_Atalay
Uzman
Katılıyorum hocam haklısınız
win8.1 mağduru
Uzman
konu başlığını okuyup oyun önerisi yazdım. ama konudaki "sepetimdeki" ifadesini okuyunca sepetteki oyunlarla ilgili olmadığı için yorumu sildim.
CyHaN_Atalay
Uzman
Öneriye açığım hocam. Sıkıntı değil yeter ki yaz gönder sen.konu başlığını okuyup oyun önerisi yazdım. ama konudaki "sepetimdeki" ifadesini okuyunca sepetteki oyunlarla ilgili olmadığı için yorumu sildim.